SVE JE SMRSKANO, MORA OPERACIJA Teško povređen crnogorski komičar koji je oduševio Novaka Đokovića: Pukla mu čeona kost, otvaraju ga (VIDEO)
Printscreen

Crnogorski influenser i komičar Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, koji je zadobio ozbiljnu povredu skokom u bazen, ponovo se oglasio na Instagramu i otkrio šta mu je doktor rekao.

- Došao mi je doktor malopre i kaže: "Jodžire, moraću da te otvorim preko obrva i nosa da bih sve to mogao da dignem da saniram, malo da ubacim metala. Nije ti prva operacija" - počeo je svoje kratko izlaganje Jodžir, a onda pokazao da ga ni u ovim teškim trenucima humor nije napustio.

- Ja rekoh: "Doktore, tu kad otvoriš, imaš jedno uputstvo kako se sklapa kao Kinder jaje, one glupe igračke" - ispričao je Jodžir, koji je potom prasnuo u smeh, a tako nasmejao i svoje mnogobrojne pratioce.

On je zatim u sledećem videu objasnio da se povredio skokom u bazen i da ima prelom čeone kosti, zbog čega će biti operisan.

Podsetimo, Jovan Radulović Jodžir se proslavio kada je početkom ove godine sreo Novaka Đokovića na Žabljaku, gde ga je svojim vicem nasmejao do suza. Snimak je tada postao viralan, a Jodžir je stekao širu popularnost u čitavom regionu.

TUGA U DOMU MARIJE PETRONIJEVIĆ! Porodica slomljena od bola, glumica izgubila najveći oslonac i podršku u životu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bojana

05.07.2022 15:08

Odvratno stvorenje. Kome su njegove fore smešne? Zrači nekom ljigavom energijom, a ovaj iritantni smeh neću komentarisati...Greota ko sve danas ima pristup internetu.