MISTERIJA JE REŠENA Miša Grof otkrio pravu istinu o sinu i njegovoj smrti: Nije tačno da je Vidoje imao 44 godine kada je umro!
Foto: Alo/ilustracija

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, ne može da dođe sebi nakon velikog gubitka, a sad je, nakon višednevnog javnog prepucavanja sa snajkom Nikolinom Pišek oko nasledstva, rešio da otkrije istinu o sinu i njegovoj smrti.

Iako je Vidoje Ristović preminuo još u maju ove godine, Miša Grof, iliti Vitor Ristović, ističe kako obdukcijskog nalaza - i dalje nema.

- Meni su rekli da se to čeka mesec i po, dva. Nisam dobio ništa. Trebalo je da dobijem nalaz obdukcije na kuću. Bio sam u policiji, u 29. novembru, ni oni nemaju podatke. Oni ništa nisu dobili. Rekli su mi: "I oni će dobiti". I oni čekaju da dobiju! - ističe Miša, te navodi da nije istina da je njegov naslednik imao 44 godine kad je umro, već 42.

MISTERIJA JE REŠENA Miša Grof otkrio pravu istinu o sinu i njegovoj smrti: Nije tačno da je Vidoje imao 44 godine kada je umro!

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Moj sin nikad nije imao probleme sa srcem. Plivao je. U zadnje vreme se jeste malo ugojio. On nije imao 44 godine, nije bio napunio ni 43 godine - dodao je Vidojev otac za "Premijeru".

Podsetimo, Miša Grof je nedavno za Alo! izgovorio stravične optužbe na račun Nikoline Pišek i optužio je da je ona kriva za smrt njegovog sina i da ga je koristila samo za novac.

MOŽDA U BUNIBRODU MOŽE TAKO! Skandalozno ponašanje Ane Nikolić, pevačica ismeva govor Milice Pavlović u emisiji

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
maticar

05.07.2022 13:41

Ako je 1978. godiste, onda je imao 43 pune

kulturni radnik

05.07.2022 13:54

Ime ti je Miša Grof?! Polusvet i bašibozluk... Ni snajka nije bolja. Taman su se našli.