KONAČNO JE PROGOVORILA Dara Bubamara otkrila strogo čuvanu tajnu o svom bivšem dečku Toniju, dosta se spekulisalo, a sada je sve jasno
Printsc Pink

Dosta se spekulisalo o ljubavnom životu Dare Bubamare koji vešto krije, a sada je u Amidžiju pevačica otkrila nove detalje.

Naime, ona je između ostalog otkrila i šta se desilo sa njenim bivšim dečkom Tonijem sa kojim je bila na brojnim skupocenim letovanjima i uživala u ljubavi.

Šta se desilo sa prethodnim dečkom, koji je bio 20 godina mlađi?

- Nije bio toliko mlađi... Nije više išlo i to je to.

KONAČNO JE PROGOVORILA Dara Bubamara otkrila strogo čuvanu tajnu o svom bivšem dečku Toniju, dosta se spekulisalo, a sada je sve jasno

Printsc Pink

 

Kad bi Dara bila muškarac, kakvu bi devojku oženila?

- Kao što sam ja! Pa, ženu za sve, i sposobnu, otvorenu, da ima dobru dušu, da nije pokvarena, da nije preverant... Ja sam sposobna, onako, za sve, osim za kuvanje! Ali i tu sam strašan organizator.

Podsetimo, Dara je i sama svojevremeno pričala o svojoj vezi sa mlađanim Tonijem.

- Sa Tonijem sam se upoznala u kafiću, dopisivali smo se duže vreme, ni on ni ja nismo mislili da će tako da bude. Podudarile su nam se energije, srodne smo i dobre duše, on mene doživljava kao svoju vršnjakinju, on je voleo starije žene uvek, dosta je zreo za svoje godine. Nema kompleks od mene što sam poznata, ne zanima ga šta pišu novine, sad kad su preterali i pisali laži, tužio je. Dobar smo spoj. Kosta ga je prihvatio, to meni kao majci znači. Njegova majka i sestra me obožavaju, baš smo se našli, slične smo energije. On ima svoj privatni biznis, kriptovalute - ispričala je Dara prošle godine u jednoj emisiji.

PROMENIO LIČNI OPIS Bojan Marović presadio kosu, pevač je godinama bio ćelav, a sada izgleda neprepoznatljivo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading