IMA MOĆNOG NEPRIJATELJA Otkriveno zašto Nikolina Pišek zaobilazi Beograd u širokom luku, njen život je postao pakao
Alo

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek nedavno je otkrila da je godinama u lošim odnosima sa ocem pokojnog supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, a sad je otkriveno da već neko vreme izbegava da dođe u Beograd.

- Nikolina je nakon smrti supruga neutešna. I dalje je u neverici zbog svega što se dogodilo. Ne može se pomiriti s činjenicom da njenog supruga više nema. Trenutno se nalazi u Zagrebu, pokušava da se pribere i razmišlja o budućnosti zbog ćerke koju ima s Vidojem. U Beograd trenutno nema želju da ide zbog Vidojevog oca - naveo je prijatelj Nikoline Pišek, koji ističe da je voditeljki teško jer je neko ko je toliko moćan poput Miše Grofa sve vreme javno proziva.

Nikolina Pišek

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Nada se da će se on urazumiti i prestati javno da je blati. Posebno su je zgrozile i šokirale izjave svekra, koji je za srpske medije izjavio kako je pre nekoliko dana u Beograd na pomen za Vidoja došla da traži novac - dodaje pomenuti prijatelj za 24.sata.hr.

Podsetimo, Pišekova još uvek odbija da javno govori o navodnim ponižavanjima koje od Ristovića doživaljava punu deceniju, a sve je isplivalo u javnosti nakon četrdesetodnevnog pomena Vidoja Ristovića.

SUPRUGA MI JE LJUBOMORNA Poznati sportista otkrio kako sada živi i šta mu najviše fali, a onda progovorio o braku

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aleksandar Sladojevic

04.07.2022 17:00

U cemu je problem to da mlada gospodjica nadje sebi neko zaposlenje i rijesi egzistenciju za sebe i cerku. U cemu je problem. Ne znam da mozda nije sposobna ili je u pitanju nesto deseto,?? Zar ne??