Vlada Mandić i supruga Jasmina Trnavac
PrivatnaArhiva

Jedan od najpoznatijih srpskih rukometaša i zavodnika javne scene, Vladimir Mandić, otkako se oženio živi mirnim i povučenim životom, ne obilazi gradska dešavanja, a u medijima je samo onda kada mora. Sa predstavnicima sedme sile sreo se na festivalu „Skale 22“ u Herceg Novom, gde je objasnio šta radi poslednjih godina.

- Izašao sam profesionalno iz sporta pa samim tim i iz medija. U privatnom biznisu sam godinama i sportske izazove sam zamenio poslovnim - kaže Mandić, i dodaje koji je posao lakši:

- Rukomet, zapravo sport je generalno najčistija stvar na svetu, a u biznisu su stvari drugačije poređane i rangirane.

Rukometaš koji je važio za najvećeg plejboja domaće javne scene je naglasio da je sada ozbiljan porodičan čovek, ali da ga nije supruga spustila na zemlju.

Vlada Mandić i supruga Jasmina Trnavac

Privatni album

 

- Nije mene supruga smirila, već se sve dešava u svoje vreme. Ostavio sam momački život iza sebe, a nisam radio ništa što mladi momci ne treba da rade. Ipak, taj život mi ne nedostaje - priznao je bivši rukometni reprezentativac, i dodao:

- Mislim da je moja supruga ljubomornija od mene, ali ne proverava me i ne kontroliše mi poruke u telefonu jer nema ni razloga za to. Upoznala me je kada je bila jako mlada i brzo je shvatila da od ljubomore u vezi i u odnosu nema ništa.

Prisećajući se momačkog života, Vlada je otkrio koliko je vremena provodio u kafani, kao i to da je kući znao da se vrati bez dinara u džepu.

- Iz kafane sam se mnogo puta vratio bez dinara u džepu, ostavim samo hiljadu dinara za taksi, i to je to. U kafani sam ostajao po 12 sati, ali tada sam bio u kondiciji, mogao sam i više da popijem, ali sam redovno proveravao jetru - kroz osmeh je rekao Mandić. 

ZORICA BRUNCLIK OKUPILA KREM ESTRADE Spektakl na Tašmajdanu, a njen dolazak izazvao je šok svih prisutnih: Mene ne interesuje da budem gost

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading