IMALI SMO DOGOVOR DA UMREMO ZAJEDNO NA BINI! Bora Đorđević nikad iskrenije, a onda je priznao ovo
Foto: Privatna arhiva

Bora Đorđević kaže da se oseća dobro, s obzirom na to da se prošle godine pisalo da je zdravstvene probleme.

Pročitajte još: Ljubav na EKRANU, RAT u stvarnosti: Ovi PAROVI su morali da GLUME da se VOLE, iako se nisu podnosili, nikad ne biste pomislili o kome se radi

FOTO ART

 

Frontmen grupe “Riblja čorba“ kojem je teško pao odlazak kolege Miše Aleksića.

- Strašne emocije su me preovladale nakon Mišine smrti. Ne mogu o tome da pričam, to je toliko potresno što nam se zadesilo, da Miša za 10 dana ode. Mislim da bi i on želeo da nastavimo da radimo. Ima li smo jedan dogovor da umremo zajedno na bini, ali je on otišao ranije. Ja sam isto imao kovid, ali blažu varijantu. Primio sam tri vakcine, uradio sam sve što je do mene da mi se zdravlje popravi - rekao je Bora Đorđević.

Frontmen grupe, otkriva da živi na relaciji Slovenija-Srbija i da je u Beogradu samo onda kada je vezan za posao.

- Ništa se kod mene nije promenilo, radim svoj posao onako kako znam. U Sloveniji je dobro. Bio sam pre neki dan na utakmici Slovenija i Srbija, sedeo sam sa Perom Lošinom. On je navijao za Sloveniju, a ja za Srbiju i nije bilo nikakvih nepristojnosti na celom stadionu. Negde oko 40.000 Srba živi u Sloveniji, pa su onda svi došli na utakmicu. Težak mi je bio samo rezultat koji je bio dva:dva. Više sam u Sloveniji, nego u Srbiji. Međutim, kada posao zove, eto mene ovde. U Sloveniji najradije uzmem malog psa i šetam, to me opušta. Prepoznaju me u Sloveniji i to je jedna fina razlika u temperamentu. Čovek tamo priđe i kaže: “Boro, da li biste bili ljubazni da se slikamo, izvinite što smetam i što vas uznemiravam“, a ovde kažu: “Gde si bre majke ti ga, hajde da se slikamo“ - kroz osmeh poručuje Bora.

Alo

 

Pevač je otkrio da je sa grupom pripremio novi album.

- Spremamo 11 novih pesama. Odvojio sam dva singla koji su tematski malo drugačiji. Izaći će i simboličan broj CD-ova, jer je problem što ih u današnje vreme niko ne kupuje. Samo ono što se pojavi na Jutjubu i društvenim mrežama može da donese korist izdavačima. Mi smo staromodan bend. Želimo da imamo i vinil i CD izdanje. Podnaslov albuma je: “Pesme ljubavi i smrti“. Uglavnom ljubav pobeđuje. Dolazili smo u Beograd i tu smo snimali ceo album. U kućnoj atmosferi smo radili kako bismo imali potrebno raspoloženje i da ne patimo od termina. Kad snimimo mi snimimo. Dve godine smo radili na tom albumu. Meni ta ploča zvuči jako dobro. Prva pesma će izaći pod nazivom “Dve gitare“ - ističe Bora za "Blic".

 

FOTO ART

 

KAD BUDEM DOŠLA DO 100 KG BIĆU PREMRŠAVA Bojana Stamenov izgubila 70 kilograma, a ovo joj je najveća senzacija

Komentari (0)

Loading