''NE TROŠITE PARE, UKRSTITE DVE GITARE'' Ispunjena poslednja želja Bore Đorđevića, evo kako izgleda njegov spomenik 17:57 Vip 0
TEATAR ODEON PREDSTAVLJA MJUZIKL PO PESMAMA ’RIBLJE ČORBE’ Na scenariju predstave „Pogledaj dom svoj, anđele“ radio i Bora Đorđević! 09:00 Vesti 0
ODRŽAN POMEN BORI ĐORĐEVIĆU! Obeleženo 40 dana od smrti rok legende: "Zauvek će biti među nama" 14:20 Vip 0
"RIBLJA ČORBA" PRESTAJE DA POSTOJI POSLE 46 GODINA! Doneli konačnu odluku nakon smrti Bore Đorđevića 20:48 Vip 0
OVAKO JE DONČIĆ ODAO POČAST BORI ĐORĐEVIĆU Čuveni košarkaš u kolima pustio poznati hit legendarnog rokera 11:20
"ZNAO SAM DA JE LOŠE" Dule Savić otvorio dušu o Bori Đorđeviću, njegove reči rasplakale javnost 20:55 Vip 0
OBJAVLJENO VAŽNO OBAVEŠTENJE POVODOM BORINE SAHRANE Grupa "Riblja čorba" se obratila zvaničnim saopštenjem 16:05 Vip 0
DETALJI SAHRANE BORE ĐORĐEVIĆA! Legendarni roker biće ispraćen uz svoj veliki hit, a evo ko će imati čast da ga otpeva 09:55 Vip 0
KO JE ĆERKA GENERALA IZ HITA BORE ČORBE? Bili su vereni, ona ga ostavila pismom, a onda dobila pesmu uz koju svi plaču 07:20 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
"VIŠE NIJE OPCIJA" Kaja Kalas objavila najgore vesti za Zelenskog, planovi padaju u vodu 09:39 Vesti 0
SVINJSKE GLAVE POBACANE PO MUSLIMANSKOM GROBLJU! Fotografija uliva strah u kosti (FOTO) 08:33 Vesti 0
UBIO IH ROĐENI SIN?!? Novi detalji o tragičnoj smrti glumca i reditelja Roba Rajnera i njegove supruge 09:32