EKSKLUZIVNO ZA ALO! Oglasila se Ana Nikolić: Pevam obrade Milice Pavlović
E-stock

Definitivno najveći šou-biznis skandal ove godine koji se vrti oko velikog hita „Provereno“ čija je vlasnica Milica Pavlović, a koji na svojim nastupima protivpravno, u demo-verziji, izvodi Ana Nikolić izgleda da neće uskoro dobiti svoj medijski, ali i zakonski epilog.

Pročitaje još: Ljubav na EKRANU, RAT u stvarnosti: Ovi PAROVI su morali da GLUME da se VOLE, iako se nisu podnosili, nikad ne biste pomislili o kome se radi

Foto: Alo.rs

 

Nakon ekskluzivnog razgovara za Alo! i gostovanja u emisiji „Amidži šou“, gde je Milica bez dlake na jeziku prokomentarisala ceo slučaj koji ju je snašao, ona je poslala i brutalnu poruku starijoj koleginici naglasivši da bi trebalo da je bude sramota zbog svega što radi.

Alo/ Nikola Todorović

 

- Bila sam šokirana i frapirana jer sam kao devojčica pratila Aninu karijeru i slušala njene pesme. Zaista ne mogu da verujem šta sam doživela od nje kao starije koleginice. Treba da je bude sramota i imena i karijere - rekla je pop zvezda, a potom naglasila da je numera „Provereno“ u njenom vlasništvu, da za nju ima potpisan ugovor, kao i izvođačka prava.

Iako se našla na stubu srama jer su njeno ponašanje osudili i korisnici društvenih mreža, neke kolege, ali i autor pesme Dragan Brajović Braja, Nikolićeva se oglasila za Alo! i pokušala da da duhovit, ali jako kratak odgovor koji nije uključio kajanje i izvinjenje zbog štete i linča pojedinih medija koji više od mesec dana trpi njena mlađa i veoma popularna koleginica.

Foto: ATA Images

 

- Ja nisam pevačica. To što sam pevala je bio samo kaver - rekla je Ana za Alo!, čime je pokušala da spusti loptu i pokuša da smanji važnost događaja koji u prvom redu krše niz autorskih prava koja njenim ponašanjem nisu ispoštovana.

Iz odgovora koji nam je dala mi možemo da zaključimo da Nikolićeva nije svesna da ima svoje pesme i hitove, jer drugačije ne može da se objasni potreba da peva hit „Provereno“ u verziji koja nije njena i koja nije zvanično objavljena. Sve i da je na nedavnom nastupu u prestonici otpevala kaver pesme Milice Pavlović, Ana bi trebalo da zna ceo i tačan tekst numere koju izvodi, a ne da peva nešto što je davno pisano za nju, a ona odbila jer nije znala da prepozna hit.

Ana nastavila s provokacijom

Da je gledala emisiju u kojoj joj je Milica Pavlović očitala bukvici, svedoči i činjenica što je Ana Nikolić tokom emitovanja na svom Instagramu po ko zna koji put objavila snimak nastupa na kome peva demo-verziju pesme „Provereno“.

Da joj ipak nije bilo svejedno zbog onoga što je čula, Nikolićeva je zabranila mogućnost komentarisanja ispod videa, pa su njeni pratioci video mogli samo da lajkuju.

PUCAO JE SEBI U GRUDI Bio je slomljen zbog smrti sina, bilo mu je svega dosta i povukao je obarač

 

Komentari (0)

Loading