OVO JE ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ Godinama je nije bilo u javnosti, izrasla je u pravu lepoticu, a destinacije koje obilazi oduzimaju dah (FOTO)
Club Tresor

Ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Manuela (20), oduvek je govorila da ne želi da bude deo javne scene i da se njene fotografije nalaze na društvenim mrežama, međutim, ta odluka se vremenom promenila.

Naime, Manuela je odlučila da više ne živi povučeno, a nedavno je otvorila i profil na društvenoj mreži Instagram.

Ćerka Dragane Mirković izrasla je u prelepu devojku, a njena crna kosa, pune usne i krupne oči dokaz su da je majčina kopija.

Manuela obožava putovanja, o čemu svedoče i brojne fotografije sa luksuznih svetskih destinacija.

Dragana Mirković, koja poseduje milione i u Austriji živi u pravom dvorcu, priznala je da su njena deca veoma skromna. Posebno je interesantno čime se njena ćerka bavi uprkos bogatstvu koje porodica ima.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NAPUSTILA SRBIJU Pevačica uhvaćena na aerodromu sa gomilom kofera, mnogi spekulišu da se seli kod Nemanje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Una

15.06.2022 14:58

Previse sminke za tako mladu devojku. I onda sta? Kontraefekat!!!

Ljilja

15.06.2022 16:31

@Una - Baš je lepa, kao lutka je ista je Gaga, a sin joj je pravi lepotan nijedan glumac mu nije ravan, Bravo Gago deca su ti za primer i vidi se da su skromni i verovatno nisu prepotentni kao pojedina deca naših pevačica , prosto se prave važni zbog roditelja a pet dana nemaju škole