ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NAPUSTILA SRBIJU Pevačica uhvaćena na aerodromu sa gomilom kofera, mnogi spekulišu da se seli kod Nemanje (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović otputovala je u Španiju, a svi pričaju o količini kofera koje je ponela sa sobom na ovu egzotičnu destinaciju.

Naime, Anastasija je na svom Instagramu podelila video u kojem se snimala se na aerodromu u Madridu, pevačica je potom snimila i svoje kofere, a mnogi su pomislili da se preselila kod Nemanje, ali je istina drugačija.

Anastasija sa svojim dečkom, prijateljima i nekim članovima njegove porodice putuje na Ibicu gde će boraviti neko vreme.

Podsetimo, Anastasija je potvrdila svoju novu vezu i ljubav sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, te se par više ne krije od kamera i otvoreno pokazuje emocije, a nakon što su uhvaćeni u centru Beograda, u javnosti se pričalo i da je pevačica odlučila da spakuje kofere i preseli se u Španiju kako bi otpočela zajednički život sa svojim izabranikom.

NISAM TO NIKADA DOŽIVEO ZA 30 GODINA RADA Braja šokiran postupkom Ane Nikolić, ne želi više da ćuti, a ovo je rekao za Milicu Pavlović

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sveto

15.06.2022 13:41

Kolika je to žalost za srbiju. Nedostaje će nam naćemo moći ni da jedemo ni da spavavavo zbog toga .

Ema

15.06.2022 16:12

Koliko li će još biti njenih novih ljubavi, pa udaje se, kupila stan, pa se seli, pa objavila novu ljubav..... Šta to nas običan narod interesuje??? Želim joj sreću , al mlada je da se udaje.