IZNAJMILA SPLAV I NAPRAVILA HAOS Isplivali privatni snimci sa proslave devojačke večeri Kaće Grujić, ona joj peva na uvce, a tu je i Snežana Borjan (VIDEO)
Printscreen

Pevačica Katarina Grujić organizovala je juče devojačko veče i tom prilikom pozvala brojne koleginice i prijateljice sa estrade, a pojavili su se i video snimci ludog provoda.

Naime, na snimku koji je osvanuo na mrežama vidi se Snežana Borjan kao i pevačica Tamara Milutinović, tu je i Nadica Ademov, a sve Kaćine drugarice su bile obučene u crveno.

Grujićeva je proslavu organizovala na jednom privatnom prestoničkom splavu, a pevačica je pazila na svaki detalj što se da i videti na snimcima.

Mnoge njene koleginice su se latile mikrofona, a Kaća je u jednom trenutku i snimila Nadicu Ademov koja joj je pevala na uvce.

Verujemo da su se provele ludo i nezaboravno, a snimak pogledajte u okviru teksta.

Podsetimo, Katarina Grujić i Marko Gobeljić već su se venčali letos, ali samo pred matičarem. Pozvali su manji broj ljudi i obećali veliku svadbu nakon crkvenog venčanja, koju su zakazali za 2. jun koji se bliži.

DOŠLA NA PROSLAVU U KOSTIMU LAVICE Jovana Jeremić ponovo šokira stajlingom, sve oči uprte u voditeljku, a evo ko joj je pravio društvo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading