GODINAMA KRIO DA IMA VANBRAČNU ĆERKU Pevač Miki Mećava sakrio da ima dete sa ovom pevačicom (FOTO)
Foto: Alo.rs

Miki Mećava je devedesetih harao muzičkom scenom, tri puta je učestvovao u rijalitiju, a godinama je krio od javnosti da pored sina ima i vanbračnu ćerku koju je dobio s pevačicom Radmilom Đorđević.

Nagađalo se da Mikijev sin Ognjen nije dugo znao da ima polusestru.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Važila je za NAJZGODINIJU pevačicu koja se pojavila na estradi, bila je u grupi sa SESTROM, a dan danas je prava BOMBA

Mariju je Miki prvi put spomenuo u rijalitiju Parovi, zbog čega se njena majka ljutila jer ne želi da ona bude deo javnosti.

GODINAMA KRIO DA IMA VANBRAČNU ĆERKU Pevač Miki Mećava sakrio da ima dete sa ovom pevačicom (FOTO)

Prinscreen Facebook

 

Njena majka se nakon toga ljutila, jer ne želi da bude deo javnosti, a pisalo se da Miki nije posvećen ćerki i bivšoj partnerki, te da je od sina Ognjena dugo krio da ima polustestru. Jednom prilikom, Marija je otkrila istinu o odnosu s ocem. 

- Miki je fantastičan čovek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije grešnik, neka uprti prstom na nas grešnike! Molim lepo... Imala sam prelepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koje je bila i još uvek je tu za mene! Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu - napisala je tada na Fejsbuku. 

SUPRUG JE OSTAVIO Pevačicu Anu Štajdohar muž je napustio, a evo i zašto

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading