OTVORIO SE Košarkaš Nikola Kalinić iskeširao bogatstvo za prvo dete, od cifre će vam se zavrteti u glavi
Alo!

Košarkaški reperezentativac Nikola Kalinić postao je otac ćerke Malije, koju je dobio iz dvogodišnje veze sa devojkom Milom Petrušić, a novopečeni roditelji nisu žalili pare za svoje prvo dete, pa su ih privatna klinika i opremanje sobe koštali čak 20.000 evra, saznaje Alo!

Kako izvor blizak paru otkriva, izabranica poznatog košarkaša porodila se u najskupljoj klinici u Srbiji, gde je čitavih devet meseci vodila trudnoću.

- Čim je saznao da je Mila u drugom stanju, Kalina je želeo da joj obezbedi najbolje doktore koji će joj biti na raspolaganju 24 sata. Budući da su za trudnoću saznali samo nekoliko meseci nakon što se Nikola iz Evrope vratio u Srbiju i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, izbor je pao na najskuplju kliniku u Beogradu. Cene porođaja na toj privatnoj klinici su paprene, ali su im prijatelji koji imaju iskustvo rekli da tretman koji se nudi porodiljama vredi svaku paru. To je bila jedina opcija koju je želeo za svoje prvo dete i buduću suprugu i nije žalio para - naveo je izvor, i otkrio da je sportista iskeširao najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

OTVORIO SE Košarkaš Nikola Kalinić iskeširao bogatstvo za prvo dete, od cifre će vam se zavrteti u glavi

Alo!

 

- Iako na toj privatnoj klinici porođaji koštaju od 1.500 evra pa naviše, Mila i Nikola su se opredelili za sveobuhvatni porođajni paket od 4.500 evra. Osim što je dobila kraljevski apartman u kom je sama, Mila ima i vrhunsku negu i privatnost. Bilo im je izuzetno važno da pre i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je imala babicu i doktore stalno na raspolaganju - ispričao je izvor, i dodao da su nekoliko nedelja pre rođenja ćerka novopečeni roditelji završili i poslednje radove u bebinoj sobe, koja ih je koštala više od 15.000 evra.

OTVORIO SE Košarkaš Nikola Kalinić iskeširao bogatstvo za prvo dete, od cifre će vam se zavrteti u glavi

Alo!/Marko Metlaš

 

- Mila je arhitekta i posebnu pažnju je posvetila uređivanje sobe za ćerku. Mesecima je sama birala sve do poslednjeg detalja i uživala u organizaciji enterijera. Odabrali su najskuplji krevetac, papreno skupe stilske komode, najmodernije osvetljenje kako bi svetlo u sobi u svakom trenutku moglo da se priguši tako da ne smeta bebi, a posebnu pažnju posvetili su izradi velikog garderobera za bebine stvari. Potrudili su se da sve u sobi bude funkcionalno, sterilno i novo jer će mama i beba u njoj provoditi najviše vremena. Renoviranje sobe za bebu koštalo je više od 15.000 evra - zaključio je izvor za Alo!

Malia - dostojanstvena

Malia, specifično ime koje su ponosni roditelji odabrali za svoju mezimicu, arapskog je porekla i znači „dostojanstvena“.

Pored toga, ime Malia predstavlja napredak i one koji ostavljaju jak utisak na druge zbog velikog samopouzdanja, snage i uspeha. 

TURSKA ZVEZDA STIGLA U SRBIJU Glumica se oglasila za Alo! i otkrila utiske iz Beograda

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading