TURSKA ZVEZDA STIGLA U SRBIJU Glumica se oglasila za Alo! i otkrila utiske iz Beograda
Printscreen

Jedna od najpoznatijih turskih glumica, Hulja Dandžan, stigla je u Beograd pre nekoliko dana kako bi posetila ćerku Zejnep koja živi u srpskoj prestonici, a u razgovoru za Alo! nije krila oduševljenje našim narodom i kulturom.

Glumica koju smo sreli u poznatom hotelu u strogom centru grada otkrila je da joj boravak u Srbiji izuzetno prija, ali i da bi rado prihvatila angažovanje u nekoj od naših serija.

Printscreen

 

- Došla sam u Srbiju kako bih provela slobodno vreme sa ćerkom koja već dugo živi u Beogradu. Oduševljena sam vašim narodom jer ste srdačni, ljubazni i topli. Zapravo primećujem veliku sličnost Srba sa Turcima upravo zbog gostoprimstva koje pokazujemo prema ljudima koji dođu iz inostranstva. Obožavam što sam ovde i što se kod vas osećam kao kod kuće - rekla je glumica, koju posebno oduševljava srpski režiser Emir Kusturica.

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Planiram da posetim Kalemegdan, ali i planinu Taru o kojoj mi je ćerka rekla sve najlepše. Takođe bih volela da odem do etno-sela Emira Kusturice i da vidim reku Drinu. Emira smatram veličanstvenim umetnikom koji je ostavio značajan trag u kulturi i izuzetno ga poštujem. Oduševljava me njegova ličnost i volim sve što taj čovek radi - istakla je Hulja, i otkrila da bi rado prihvatila angažovanje u nekoj srpskoj seriji.

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Volela bih da glumim u nekoj vašoj seriji i rado bih prihvatila neku kompleksnu i ozbiljnu ulogu. Glumila sam Bosanku u nekim našim serijama i to je bilo vrlo zanimljivo. Imamo dosta sličnih reči. Volim izazove i svakoj ulozi pristupam na poseban način - navela je glumica, koja i za srpsku kuhinju ima samo reči hvale.

- Ono što me je obradovalo jeste to da se srpska kuhinja nimalo ne razlikuje od naše. Hrana vam je odlična i istinski sam uživala u svemu što sam jela. Probala sam i vašu sarmu i burek po kojima smo i mi Turci poznati, a tokom sledećih dana ću se bolje upoznati sa tradicionalnim srpskim jelima koja mi nemamo i ne sumnjam da ću ostati bez reči - zaključila je Dandžanova za Alo!.

BIVŠI DEČKO JE NAVUKAO NA IGLU, TUKLA JE MAJKU Milić Vukašinović prisetio se pakla koji je proživljavao sa pokojnom ćerkom

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading