NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU JOŠ JEDNA ARKANOVA ĆERKA Evo kako je protekao emotivni susret polusestara i šta su rekle jedna drugoj
Printscreen/Premijera

Pevačica Anastasija Ražnatović upriličila je gala proslavu 24. rođendana u jednom prestoničkom restoranu, a veliku pažnju privukao je dolazak Anđele Ražnatović, Anastasijine polusestre i ćerke Željka Ražnatovića Arkana.

Naime, Anđela nije želela da daje izjave, već je protrčala pored novinskih ekipa kako bi došla do slavljenice i čestitala joj rođendan, a njihov srdačni zagrljaj zabeležila je kamera emisije "Premijera".

- Gde si, sestrice - obradovala se Anastasija čim ju je videla, a Anđela joj se bacila u zagrljaj i uputila čestitke.

- Srećan ti rođendan, želim ti sve najbolje! Da si živa, zdrava - rekla joj je ona.

Anđela je, inače, rođena 1980. godine u vezi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama. Svojevremeno se, pre skoro dve decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj. Tada se šuškalo i da će se venčati, međutim do svadbe nije došlo - posle toga, Anđela se ubrzo povukla, dobila ćerku, i osim u retkim prilikama, kada dođe na slavlja kod Veljka i Anastasije, praktično se ne pojavljuje u javnosti.

Podsetimo, na spisku Anastasijinih zvanica našla se porodica, dečko Nemanja Gudelj i njegovi najmiliji, brojni prijatelji i kolege sa estrade,a i iz različitih sfera javnog život Srbije.

SMRŠALA JE SKORO 10 KILOGRAMA Neobična dijeta Seke Aleksić, smanjila je konzumaciju ove dve namirnice i prepolovila se

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading