MISLILI SU DA IH NIKO NEĆE PRIMETITI Oni su krišom pokušali da uđu na Anastasijinu proslavu rođendana, ali je njen stajling sve privukao  (FOTO)
E stock

Anastasija Ražnatović proslavila je sinoć rođendan u jednom elitnom beogradskom restoranu, gde je okupila svoje najmilije, kao i brojne prijatelje, a nezaobilazan je bio i poveći broj ljudi sa estrade kao i iz svih sfera života.

Naime, ono što su svi primetili je dolazak Veljka i Bogdane koji se poslednjih meseci ne eksponiraju u medijima i ne daju izjave.

Oni su izašli iz kola, pokušali neprimeno i krišom da se provuku pored fotoreportera i gužve, ali im to nije pošlo za rukom jer je Bogdanin stajling sve oduševio.

Veljkova supruga je svoju liniju dovela do savršenstva i blistala je sinoć u toaleti koja je oduzimala dah.

Oni su samo prošli pored sedme sile i nisu davali izjave, a verujemo i da su se ludo provodili na rođendanu svoje sestre i zaove.

Podsetimo, Nemanja Gudelj je Anastasiji za rođendan poklonio nesvakidašnji poklon, a u pitanju je portret nje i njenog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana, Ceca dok je pričala o tome nije mogla da sakrije emocije, a verujemo da ni Veljku nije bilo svejedno kada je ugledao sliku.

PREPUŠTAM MAJMUNIMA TIME DA SE BAVE Skandalozne reči Rade Manojlović dok ceo svet strepi, njene nove teorije zavere izazvale gnev javnosti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading