KONSTRAKTA JE BILA PRVA PO GLASOVIMA PUBLIKE Stiglo obaveštenje Evrovizije, saopšteni pravi rezultati
Printscreen

Iako se takmičenje završilo, Evrovizija je i dalje jedna od glavnih tema u svetu, a sada su došli novi dokazi da je sprska predstavnica Ana Đurić Konstrakta bila favorit publike.

Naime, nakon finalne večeri stigli su i rezultati glasanja u polufinalima, a prema rezultatima Konstrakta je u svom polufinalu završila na 3. mestu.,

KONSTRAKTA JE BILA PRVA PO GLASOVIMA PUBLIKE Stiglo obaveštenje Evrovizije, saopšteni pravi rezultati

Printscreen

 

Prema glasanju publike imala je najviše poena, odnosno isti broj bodova kao predstavnica Švedske, 174, te su njih dve zajedno bile na 1. poziciji.

Prema bodovima žirija u drugom polufinalu, na prvom mestu bila je Švedska (222), a iza nje je bila Australija (169 poena). Konstrakta je od žirija dobila 63 boda, a žiri polufinala je ispred nje stavio i Estoniju, Belgiju, Češku i Azerbejdžan.

Pored velike razlike u glasovima žirija i publike u polufinalu u slučaju Srbije, "bode oči" i velika razlika u pozicioniranju Australije. Žiri ju je stavio na 2. poziciju u četvrtak, a publika na 8.

ŠOK ODLUKA ANE NIKOLIĆ, PRESTAJE DA SE BAVI PEVANJEM Veliko razočarenje sačekalo je sve fanove njene muzike

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Rada

17.05.2022 21:35

Eto te evrope u koju neko hoce, obmane, kradje, trulez.i oni nam sole pamet. Sramota. Zato, ja necu u tu muljazu. Nasa devojcica je prva , i uvek cemo biti orvi u svemu . Ne sacnjima . Tamo su sve jabuke trule .

Jovana

18.05.2022 07:36

Nije bitno ko je prvi po glasovima žirija. To je skoro uvek namešteno. Bitna je publika, pesma koja je ušla i uši publike, koja će da se pevuši, prepoznaje, prepevava i peva na raznim jezicima. To će biti Konstrakta i njena pesma. Ko će se za mesec dana uopšte setiti i prepoznati ukrajinsku pesmu, bez obzira što im se, na zalost, događa tragedija? Malo ko. Većina će prepoznavati našu pesmu, dugo vremena. To je ono što je važno. Jer, pesme se pišu i komponuju za publiku a ne za žiri.

Pirko

18.05.2022 08:00

Izgleda mi da je zapad došao do dna idiotizma. Pesma se pretvorila u politiku, sport se pretvorio u politiku... I kada ove naše prišipetlje i tupsoni kažu eu (čitaj zapad) nema alternativu, dođe mi da bacim peglu. Da za slepce i nesposobne.