Konstrakta
Foto: Printscreen/Foto: Dejan Briza

Nakon što je osvojila peto mesto na Eurosongu u Torinu, Ana Đurić Konstrakta je rekla da je odlučila da bude "nevidljiva", a sada je objasnila šta je pod tim mislila.

- To je bila moja ideja još 5. marta. Da kažem umetnica je nevidljiva i da nestanem, međutim, tad nisam imala hrabrosti, to se pretvorilo u veliku medijsku pažnju. A sad mislim da zaslužujem da sebi obezbedim mir. Sad je vreme da se priča zaključa - rekla je Ana, u "Oko magazinu", pa se osvrnula na Dane provedene u Torinu.

Konstrakta

Foto: Dejan Briza

 

- Na "Evroviziji" imaš jednu probu tokom dana i uveče ili za žiri ili za prenos. Nije bilo strašno, ali su se ruke prale. U suštini i to kad ja kažem umetnica, tu ima nekog otkolona, zapravo ja nisam članica nijednog udruženja, ja sam samoprozvana umetnica, ima u tome i nekog sarkazma. Ne znam šta sam trenutno. Uželela sam da budem domaćica - rekla je ona, pa otkrila da li je imala očekivanja od prestižnog takmičenja.

- Nisam imala očekivanja u Torinu, ja to sebi nikada ne priređujem. Ono što sam želela i mislila da bi bilo dobro da se plasiram u finale, a čini mi se da se ovde desilo neko malo ujedinjenje ne samo u Srbiji, neko kod svih naših takozvanih i želela sam da uđem u finale, tu bih zaokružila priču. Kada smo ušili u finale, onda mi je bilo svejedno- zaključila je ona.

OGLASILA SE I LEPA BRENA Pevačica otkrila kakve je uspomene vežu za Igora Starovića

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading