ALO! SAZNAJE Vesna Zmijanac za stan pukla 350.000 evra, a evo i na kojoj lokaciji se nalazi papreno skupa nekretnina pevačice
Foto: Alo!

Jedna od najvećih folk zvezda jugoslovenske i srpske estrade Vesna Zmijanac (65) godinama ne snima nove pesme i sve ređe učestvuje u javnom životu, ali zato joj je na privatnom polju sve kako treba.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, proslavljena pevačica je na spisak nekretnina koje poseduje dodala još jednu, ekskluzivnu, u beogradskoj opštini Savski venac. Izvor blizak Zmijančevoj otkriva detalje o kupovini novog stana u koji se muzička zvezda nedavno preselila.

ALO! SAZNAJE Vesna Zmijanac za stan pukla 350.000 evra, a evo i na kojoj lokaciji se nalazi papreno skupa nekretnina pevačice

Foto: Dejan Briza

 

- Vesna spada u red dama koje ne žale da potroše novac na krupne investicije koje se, pre svega, tiču lagodnosti na svakodnevnom nivou. Kada je saznala da se u centru grada pravi novi ekskluzivni kompleks sa konceptom pametnih zgrada, odmah je krenula u realizaciju kupovine - počinje izvor, i dodaje:

- Želela je da ima stan u strogom centru grada kako bi joj sve bilo blizu i na dohvat ruke, posebno sada kada dosta vremena provodi i sa svojim unukama.

Izvor otkriva da se pevačica odlučila za jedan od najvećih stanova koji je bio projektovan u zgradi i da nije žalila novac kojim ga je platila.

- U ponudi su bili stanovi od 60 do 140 kvadrata, ali se Vesna odlučila za varijantu od 100. Po kvadratnom metru je plaćala 3.500 evra, ali nije brinula brigu ni oko čega. Tim arhitekata je radio na svakom detalju, a ona je samo odobravala rešenja koja su joj nuđena. Stan je prostran i osim velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase. Iako je reč o strogom centru grada, zgrada ima portira, video-nadzor i obezbeđenje. Sama lamela je ušuškana i opasana ogradama, kompleks je ukrašen i zelenilom, pa pruža neophodne mir i privatnost, koji su Vesni s obzirom na njenu popularnost i prepoznatljivost bili od izuzetnog značaja.

Pevačica obožava novi komšiluk, a svako jutro pije kafu u kafiću koji se nalazi u samom kompleksu.

ALO! SAZNAJE Vesna Zmijanac za stan pukla 350.000 evra, a evo i na kojoj lokaciji se nalazi papreno skupa nekretnina pevačice

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

- Vesna je oduševljena organizacijom kompleksa u kojem sada živi. U prizemlju nove zgrade nalaze se restoran, kafe i pekara, gde ona ponekad svrati - završava izvor za Alo!.

Kuća na Bukulji, stanovi u Beogradu

Vesna Zmijanac je mnogo radila u zlatnom estradnom periodu Balkana. Dok su njene koleginice ulagale u privatne biznise, ona je, s druge strane, uvek ulagala u nekretnine.

- Vesna nikada nije želela da pokreće neki privatni biznis. Novac koji je zarađivala na turnejama i od prodaje ploča uvek je ulagala u nekretnine. Pored kuće i velikog imanja koje ima na Bukulji, Vesna poseduje više od 10 stanova u različitim beogradskim opštinama koje rentira - kaže izvor za Alo!.

ALO! SAZNAJE Vesna Zmijanac za stan pukla 350.000 evra, a evo i na kojoj lokaciji se nalazi papreno skupa nekretnina pevačice

Stanivukovic ivan Zeka

 

S Reljom nikad bolja

Sredinom novembra prošle godine u medijima je odjeknula vest da Vesna Zmijanac ne razgovara sa svojim zetom Reljom Popovićem. U prilog tome išao je i paparaco s beogradskog aerodroma na kojem su se njih dvoje ponašali kao potpuni stranci.

Ove glasine su oboje demantovali, a Relja je u aprilu ove godine kratko izjavio:

- Vesna i ja smo u odličnim odnosima - bilo je sve što je rekla Vesna.

GOCA BOŽINOVSKA OTIŠLA NA REMONT Pevačica je odlučila da promeni ovo na sebi, detaljno zabeležila ceo zahvat

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nens

13.05.2022 09:56

Kad imaju nacionalne penzije sta ih briga. Ma bedni radnici devedesetih nam uplacivali minimalac ili radili na crno(nisu placali nista). Sad nam penzije oko dvadeset hiljada i manje. Pevaci uzimali silne pare nikom nisu nista placali i sad ih drzava casti! Sezame otvori se