ALEKSANDRA JE NJEGA LUDO VOLELA, ALI MU JE IPAK REKLA NE Ovo je muškarac koji je zauzeo mesto u njenom srcu zauvek
Printscreen

Poznati muzički producent i osnivač grupe "Plejboj" Roman Goršek nevenčani je suprug Aleksandre Kovač.

Autorka najlepših ljubavnih pesama i njen emotivni izabranik život pod istim krovom otpočeli su pre dve i po decenije, dok su istovremeno osnovali i RAProdukciju koja se bavi komponovanjem, aranžiranjem i produciranjem muzike svih formata, za film, TV, pozorište i nove medije.

Obe ove, za emotivni par vrlo važne, godišnjice nekadašnja pevačica grupe "K2" obeležila je u jednom danu podelivši sa pratiocima na "Instagramu" fotografiju na kojoj pozira sa Romanom uz komentar.

- Danas nam je divan dan, RA slavi... 25 godina prijateljstva, ljubavi, borbe i velikih pobeda.

Uprkos tome što se vole kao prvog dana i jednako lepo funkcionišu na privatnom i profesionalnom planu Aleksandra i Roman nikada nisu stali na ludi kamen, a po svemu sudeći glavni krivac je kantautorka. Evo kojim rečima je svojevremeno ona objašnjavala svoje negodovanje braka:

- S obzirom na to da živimo u 21. veku, prošlo je doba kada je za ženu bilo najbitnije da se uda. Mislim da je za pripadnicu lepšeg pola u Srbiji mnogo bitnije da se osamostali, završi škole, izdržava samu sebe i pravi kvalitetne izbore u životu. Ljubav je nešto što treba da pokreće, ne sputava. Meni lično daje podstrek i snagu da se borim. Činjenica kako imam podršku osobe koja mi najviše znači na svetu je dovoljna. Dovoljna je da mogu da premostim i sve životne prepreke i imam osmeh na licu - rekla je ona ranije.

Pročitajte još: SUPRUGA Džastina Bibera podelila jezivu ispovest: "Nisam mogla DA GOVORIM, desna strana lica mi je visila, a prsti su mi UTRNULI"

Iako nije uspeo da je ubedi da mu pred matičarem, porodicom i prijateljima izgovori sudbonosno da, nevenčani suprug Aleksandre Kovač, nesumnjivo je kantautorkin najveći oslonac i jedina osoba koja je poznaje u dušu.

SVI SU MI SE ČUDILI ŠTO SNIMAM DUET SA NJIM Toni Cetinski otkrio nepoznate detalje o saradnji njega i Tošeta Proeskog

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading