OVO JE PRAVA ISTINA Oglasio se bokser nakon optužbi da je na njegovoj proslavi sipana droga u piće Darku Laziću
Alo

Bokser Marko Nikolić oglasio se nakon što je menadžer Darka Lazića za medije rekao kako je pevač na rođendanu gde je bio pomešao čašu zbog čega je bio pozitivan na narkotike.

Sportista smatra da je ovakva izjava neprimerena zbog čega je prinuđen da reaguje:

- Video sam da se digla kuka i motika zbog toga što je priveden Darko Lazić nakon što je kući otišao posle zabave kod moje supruge i mene. Ja Lazića poznajem godinama, družimo se i rado je viđen gost na mojim porodičnim zabavama. Međutim, ono što nije korektno u celoj ovoj situaciji da ispadne da neko sipa narkotike mojim gostima kao što sam pročitao da je za medije izjavio pevačev menadžer. Svi znaju da sam ja sportista, a pre svega otac dvoje maloletne dece. Konkretno dva sina. Na rođendanu su bili ljudi koje privatno cenim i poštujem i koji su u svojim profesijama jako uspešni cenjeni i poštovani - priča Nikolić i dodaje:

- Naravno da se popilo, ali narkotika odgovorno tvrdim nije bilo. Kao što se na snimku videlo, Lazić je pio iz svoje čaše. Bio je veseo, raspoložen i nijednog trenutka nije ukazivalo na to da je nešto koristio. Sve vreme je sedeo za svojim stolom, jednog trenutka se latio mikrofona i zapevao. Mislim da je neprimereno od strane dotičnog menadžera da govori neistinu. Ja se ne mešam ljudima u živt i ne određujem odraslim i zrelim osobama koliko će da jedu i piju, a nikada nikoga nisan pitao da li konzumira nedozvoljene supstance ili ne. Ne mešam se ljudima u život. Žao mi je što je Darko doživeo neprijatnost. On je za mene brat i prijatelj i uvek ću ga ceniti i poštovati kakav god da je meni meni je dobar - poručuje Nikolić za "Kurir".

Na rođendanu je pevao Joca Stefanović, a među zvanicama su bili Marija Mikić, Dušica Grabović, Uroš Živkoić i mnogi drugi.

Preporučujemo: Dženifer Aniston godinama se borila sa nesanicom: Sada je otkrila trikove koji su joj pomogli da se NASPAVA!

Tim povodom oglasio se i Živković koji je sedeo sa njim za istim stolom.

- Nismo pili ista pića. Mislim da se ne treba igrati sa tim stvarima. Darko je moj kolega koga izuzetno cenim i poštujem. Žao mi je što se to dogodilo. Ja sam kratko bio došao da ispštujem Marka i ne znam šta se dešavalo tokom noći - rekao je Živković.

NARKOMANI NE BI TREBALO DA VOZE Aca Lukas se oglasio povodom skandala Darka Lazića, pa otkrio jednu stvar o sebi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
kobasica srbije

28.04.2022 13:28

Bar tebi nije problem sačekaj menadžera i nalupaj ga.

Vex

30.04.2022 22:29

Ma daaaj, pa nije Darko neka neiskusna curica pa da mu neko podmetne drogu u piće!