JOŠ MALO PA 50 Aleksandra Kovač pokazala telo, poslala snažnu poruku svim devojkama
Printscreen

Aleksandra Kovač je, naime, na društvene mreže postavila video u kom je pokazala telo.

- Još malo pa 50. Devojke, ne zaboravite da možete sve! A ako vam neko kaže da nešto ne možete, pokažite im vrata! Skoro 50! Zdrav život! - navela je ona uz snimak.

@aleksandrakovacmusic Devojke, ne zaboravite da možete sve! A ako vam neko kaže da nešto ne možete, pokažite im vrata😘 #akjoga #akvege #akstil #akporuka #aleksandrakovac #almost50 #skoro50 #zdravzivot ♬ SexyBack - ilkan Gunuc & Clara Stegall

"Svaka ti čast", "prelepa si", "prave reči", neke su od poruka koje je Aleksandra dobila.

Ona je, inače, svojevremno javno uputila podršku svim devojčicama koje se suočavaju sa negativnim komentarima na račun izgleda.

- Ovo je poruka za sve devojčice koje prolaze kroz bilo kakvo maltretiranje od strane svojih vršnjaka. Za sve one koje misle da su debele, mršave, da imaju klempave uši, kratke noge, preveliki nos, da nisu dovoljno pametne, lepe, da ih niko neće voleti i da će zauvek biti manje bitne zbog nečega što drugi vide kao njihov nedostatak - počela je Aleksandra.

Pročitajte još: Kebina ĆERKA promenila LIČNI OPIS: Nataša Kojić Taša NE LIČI na sebe iz mlađih dana, imala je NEKOLIKO operacija?

 

- Verujte mi, vi ste jedinstvene, posebne, drugačije, i prelepe baš takve kakve jeste. Jer to su vaša tela, vaša srca i vaši umovi. Ne dozvolite nikome da vam kaže suprotno. Ja nisam - dodala je ona na kraju.

SADA TEK NISAM MIRNA Oglasila se Sandra Afrika nakon zastrašujućeg napada i otkrila nepoznate detalje

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading