SADA TEK NISAM MIRNA Oglasila se Sandra Afrika nakon zastrašujućeg napada i otkrila nepoznate detalje
Printscreen

Sandra Afrika napadnuta je u toku jučerašnjeg dana u jednom restoranu u Beogradu. Manijak, koji je progoni već duže vreme, joj je poručio da će je "zaklati" ako mu se ne javi, a juče je došao i pratio pevačicu, da bi joj na kraju prišao u lokalu.

Policija je hitno intervenisala i na licu mesta se pojavila sa tri patrole, a večeras je pomenuti muškarac uhapšen, dok je Sandra Afrika iznela više detalja.

- Čovek koji me proganja više od godinu dana se pojavio ispred mene i pitao me: "Znaš li ti ko sam ja?". Ne znam šta je hteo. Da li da razgovara sa mnom ili šta već... - kazala je potresena pevačica.

SADA TEK NISAM MIRNA Oglasila se Sandra Afrika nakon zastrašujućeg napada i otkrila nepoznate detalje

Dejan Briza

 

Preporučujemo: Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!

- Pretio je svima koga je video u mojoj blizini na društvenim mrežama. Sada tek nisam mirna - dodala je Sandra. 

- Sandra je sa policajcem u civilu sedela u restoranu kada je taj muškarac pozvao ponovo. Pripadnik MUP joj je govorio šta da radi i ona je poslušala. Ubrzo je došao u isti restoran i inspektori su ga savladali - pričao je izvor juče za "Kurir".

Sandra je ispred policijske stanice sinoć bila bez šminke, prebledela, u opuštenom izdanju, a na njenom licu mogla se videti zabrinutost.

- Tačno je. Upravo se desio incident. Sva sreća pa je bilo ljudi u restoranu inače ko zna kako bi se to završilo. U pitanju je nepoznat čovek koji Sandru proganja godinu dana. Policija je odmah reagovala i trenutno tragaju za tim licem. Mene je taj čovek zvao i poručio da će da je zakolje ako mu se ne javi na telefon. U pitanju je verovatno psihički poremećena osoba koja je njen fan. Policija je blokirala Novi Beograd i verujem da će mu ući u trag gde se sakrio - rekao je njen menadžer juče. 

SKANDAL Nakon navoda da je imao seks sa voditeljkom Slagalice, rijaliti učesnik Uroš Ćertić tvrdi: Marija je moja prošlost!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
HTC

26.04.2022 08:35

Šta je ona tol'ko bitna te joj pridajete tol'ko značaj, manire se tih starleti što plaća porez državi pa je bitna-puj me tih koji državi ne daju ništa a tol'ko su u medijima.