ROBIJAŠ IZ DŽEJEVE PESME DANAS OVAKO IZGLEDA Svi ga se sećaju iz spota "Sunce ljubavi", a sada se bavi ovom profesijom (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

U spotu koji je snimljen 1995. godine, glavni akter je bio Ivan Marjanović, koji je sada lekar.

Pre nego što je postao predsednik zdravstvene komisije Vaterpolo saveza Srbije i član Zdravstvene komisije olimpijskog komiteta Srbije, specijalista oftamologije i načelnik operacionog bloka Klinike za očne bolesti Kliničkog centra Srbija, Ivan Marjanović, oprobao se u glumačkim vodama.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Moj dobar drug Srđan Golubović, posle gimnazije je upisao režiju, pa me je zamolio da mu pomognem u realizaciji njegovog filma za kraj prve godine studija. U pitanju je bio nemi film, gde smo radili demonstracije i ja sam, da bih mu pomogao, glumio. Kako mi je on to tada ispričao, njegovi profesori su pogledali film, bili su oduševljeni i rekli mu da me posavetuje, da bi trebalo da razmislim o glumi - ispričao je Ivan jednom prilikom.

Pročitajte još: Znate ga kao RANDUA iz popularne serije "Kasandra": Žene su LUDELE za njim, a evo kako danas IZGLEDA i šta RADI poznati glumac

Davne 1995. godine, svega godinu dana nakon pojavljivanja u studentskom filmu, ovaj doktor je dobio još jedan poziv.

- Spot za pesmu "Sunce ljubavi" rađen je pod dirigentskom palicom Darka Bajića, dok je moj drug Srđan bio režiser - priča Marjanović.

Kako kaže, potpuno su amaterski snimili taj spot, ni ne sanjajući da će on doživeti toliku popularnost.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Drago mi je da je ta pesma uspela i da se svidela publici - kaže Ivan i dodaje da se, iako je kasnije imao dosta ponuda, ulogom u Džejevom spotu, njegova karijera glumca se završila, jer je medicina, ipak, njegova "prava ljubav".

- Oduvek sam želeo da budem hirurg. Iako je ortopedija moja prva ljubav, sudbina me je usmerila ka oftamologiji. Glaukom je odeljenje na koje sam raspoređen po završetku specijalizacije, dok je katarakta povezana sa većinom oftamoloških suspecijalnosti, pa tako i sa glaukomom - reči su doktora Marjanovića.

SADO-MAZO IZDANJE Mia Borisavljević oborila muškarce sa nogu novom objavom, pevačica nikad vrelija u lateksu

Komentari (0)

Loading