SVAĐA SVETSKIH RAZMERA Daru Bubamaru žestoko potkačio poznati tekstopisac, 11 godina trajao estradni rat
Instagram, Vladimir Marković

Dara Bubamara dugi niz godina na estradi je poznata kao neko ko je bez dlake na jeziku, te da ne dozvoljava da je bilo ko vređa.

Kada je njen saradnik, tekstopisac Dragan Brajović Braja, o njoj izneo stvari koje joj se nisu dopale, počeo je estradni rat koji je trajao 11 godina.

Foto: Printscreen/instagram

 

Braja, kao i Dara, takođe uvek kaže šta misli, pa je tako 2005. godine izjavio:

- Dari ne stoji seksi imidž i ona nikada neće biti seksi - rekao je tada Braja.

Njih dvoje su do tada sarađivali, a onda je ona okrenula ploču i okrenula se Marini Tucaković.

Bivši saradnici nisu birali reči da uvrede jedno drugo preko medija. Međutim, 11 godina kasnije, na proslavi punoletstva Viktora Živojinovića, naslednika Lepe Brene i Bobe Živojinovića, došlo je do pomirenja.

Foto: Alo.rs

 

Posrednik u svemu tome bio je niko drugi nego Brajin mlađi sin Mateja.

- Sa Darom me je pomirio moj mlađi sin na proslavi punoletstva Viktora Živojinovića. Moj mlađi sin joj je prišao, oni su se tamo izgrlili, isplakali, šta su već radili, pa su i mene uključili u sve to. Ja sam trenutno u nekoj pomirljivoj fazi. U suštini, sa njom nisam imao personalni problem - otkrio je Braja svojevremeno. 

Pročitajte još: Podržala je ABORTUS, a zatim završila na REHABILITACIJI: "Moje ime je Beti, bila sam PRVA DAMA Amerike, sada sam alkoholičarka"

On joj je tada sve oprostio, pa i ono što je Dara navodno pisala u SMS prepisci sa prijateljem na proslavi povodom otvaranja Televizije "Grand" u aprilu 2014. godine na njegov račun.

Foto: Alo.rs

 

- Joj, Braja smrdljivi, kaže Žika da je tražio da sedne sa mnom i tobom da se izmiri - poslala je Dara navodno Seki Aleksić tada.

Inače, Dara nije jedina sa kojom je Braja imao nesuglasice. Mnogo ranije je on ušao u sukob sa Draganom Mirković, a do tog pomirenja, koliko je poznato, još nije došlo.

NOVI ČLAN PORODICE ŠERIFOVIĆ Marija pokazala ko se uselio u njen stan i oduševila pratioce

Komentari (0)

Loading