RADIO MU IZA LEĐA Saša Popović nakon što je prevaren, odmah potpisao papire i doneo drastičnu odluku
Foto: Ataimages

Saša Popović svojevremeno je izbacio pevača iz izdavačke kuće ,,Grand" zbog prekršenog osnovnog pravila!

Saša Popović je jedan od uticajnih biznismena kada je muzička scena u pitanju, pa je tako svojevremeno jednu ,,Zvezde Granda" izbacio iz diskografske kuće, a razlog je bio što je prekršeno jedno od osvnovnih i najvažnijih stavki u potpisanom ugovoru sa Grandom. 

Naime, pevač Renato Henc šokirao je priznanjem u javnosti da je izbačen iz ,,Grand" produkcije, a on je ispričao i da je prekinuo saradnju sa Popovićem. Henc je bio finalista treće sezone ,,Zvezde Granda", nekoliko godina je snimao pesme za ovu izdavačku kuću, a onda se preko noći sve promenilo i desilo se nešto neočekivano. 

Preporučujemo: Uskrs u domu Seke Aleksić: Dnevni boravak je pretvorila u PRAZNIČNU BAJKU, a svi komentarišu jedan DETALJ

RADIO MU IZA LEĐA Saša Popović nakon što je prevaren, odmah potpisao papire i doneo drastičnu odluku

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji "Zvezda Granda" potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi - priznao je Renato tada i dodao:

- Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa "Grandom" samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. "Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe", rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u "Grandu". Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! - izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Nakon ovog skandala Renato je nastavio da se bavi pevanjem, a to čini i danas. On je sada deo izdavačke kuće "PGP-RTS". Iako je tokom takmičenja "Zvezda Granda" ugavnom izvodio narodne pesme, a potom i snimao numere takvog žanra, one je promenio muzički pravac i sada snima pesme u pop maniru.

JA BIH NEŠTO MLAĐE Ceca otkrila ko je za nju idealan muškarac i šta mora da ima, a njega je navela kao primer

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marina

26.04.2022 11:43

Saši i Žili nikad dosta para. Koliko se samo Topalko mučio, jedva sastavljao kraj sa krajem, pa njih dvojica se nisu baš rasplakali nad njegovom sudbinom. Čak je veoma diskutabilno da li je dobio onaj pobednički novac za učešće na Farmi svojevremeno. Ako i jeste, sve mu uzeše da mu naprave kou pevačku numeru.