JA BIH NEŠTO MLAĐE Ceca otkrila ko je za nju  idealan muškarac i šta mora da ima, a njega je navela kao primer
Ataimages

Najveća balkasnka zvezda Svetlana Ceca Ražnatović raskinula je nedavno vezu sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem, pa progovorila o tome, ko je po njenim kriterijumima pravi muškarac za nju.

- Putin! (smeh) Svi bi mi Putina. Šalim se, taj najmanje viđa ženu, nema vremena za ljubavisanje i romantiku. Dotični muškarac uz svo poštovanje ima i suviše godina za moj ukus, ja bih nešto mlađe i da nema toliko obaveza - priznala je Ceca.

Ceca se prisetila saradnje sa legendarnom Marinom Tucaković.

- Marina je rekla imamo pesmu zvaće se ''Grom'', reko kakav grom, asociralo me na ''Konj''. To je posle bio ogroman hit, gde god odem čuje se ta pesma. Idem Knez Mihajlovom čuje se, ma svugde - rekla je Cec i dodala:

Preporučujemo: Uskrs u domu Seke Aleksić: Dnevni boravak je pretvorila u PRAZNIČNU BAJKU, a svi komentarišu jedan DETALJ

JA BIH NEŠTO MLAĐE Ceca otkrila ko je za nju  idealan muškarac i šta mora da ima, a njega je navela kao primer

Ataimages

 

- Nije mi se svidela pesma ''Votka'' i ''Turbulentno'', a posle su to bili veliki hitovi. Moji klinci čuju i kažu ni slučajno da ne izbacujem ''Turbulentno'', to je hit kao vrata. Ja sam neko ko se konsultuje u svemu sa ljudima u koje imam poverenje. Želim da čujem kritiku, ali da ja budem u pravu. Kada bih malo istumbala repertoar, možda vratim neke pesme kao što je ''Trula višnja'', al ne možeš sve da otpevaš i svima da udovoljiš.

- Najskuplja pesma koju sam kupila? Šta znam. Sve su isto koštale, od prvog do poslednjeg momenta sve su isto koštale. Ide ta cena, zavisno od popularnosti kompozitora - objasnila je folkerka u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

- Marina je davala život tim melodijama svojim tekstovima. Ako joj se dopadne melodija ona od nje napravi čaroliju, da joj smisao. Znala sam da donesem njene tekstove i verovala joj kad piše. Kucale smo u istom ritmu, mnogo mi fali i više ništa nije isto niti će više išta biti isto. To je ogroman hendikep za celu estradu. Ona je od ničega svojim tekstom znala da napravi čudo.

JA BIH NEŠTO MLAĐE Ceca otkrila ko je za nju  idealan muškarac i šta mora da ima, a njega je navela kao primer

Foto: ATA Images

 

- Najviše bih volela da sam već odradila još dva Ušća, ali ja nisam neko ko se toliko trudio i pažljivo gradio karijeru da bih sad snimala bilo šta. Ne mogu da pevam pesme koje mi se ne sviđaju, šta da radim. Neke pesme su drugi otpevali, ali i drugi koji su snimili nisu napravili uspeh. Sve je to bez energije i emocije. Ne pada mi na pamet da pevam nešto što mi se ne sviđa da bih samo imala album više - priča Ceca.

Anastasija se često konsultuje sa njom kada je njena karijera u pitanju. 

- Ona voli sa mnom da se konsultuje, normalno, imam iskustva. Uvek je moja bila poslednja, nikad niko nije mogao da mi nametne nešto što me ne radi. Nema šanse - rekla je Ceca, pa otkrila da joj je na prvom mestu njena sreća. 

- Najbitnije mi je da je srećna, a da li će da se udaje, kako želi. Veljko kaže da Anastasija najbolje živi kod nas, sa destinacije na destinaciju. Jedva čekam da odem na njen nastup - priznaje pevačica.

JA BIH NEŠTO MLAĐE Ceca otkrila ko je za nju  idealan muškarac i šta mora da ima, a njega je navela kao primer

Printscreen

 

- Ja sam Ceca Nacionale, mene svi vole! Ja ne odajem utisak žene od koje se neko plaši, uvek sam gradila imidž narodske žene. Ja pevam narodu. Zbog njih i postojim i trajem 35 godina. Uvek sam imala sjajan odnos da snajkom, kad su moja deca srećna ja mogu da budem još bolja i zadovoljnija. Nisam ni ja svoje pitala! - zaključial je Ceca.

IZGLEDA KAO BOMBA, SAMO DVA MESECA POSLE POROĐAJA Maja Berović raznežila fotografijom sina, pa zatim pohvalila se zavidom figurom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading