POSLE DVE GODINE, SA SINOVIMA ZA VASKRS Pevačica provodi praznik u krugu porodice preko dana, a uveče je tu publika
Alo

Sinovi Tanje Savić, ranije su praznike slavili u Australiji, a poslednje dve su bili razdvojeni jer je pevačicin suprug decu odveo sa sobom u zemlju kengura dok je ona bila u svojoj domovini.

- Jako volim Vaskrs, i kao mala sam ga obožavala. Ostalo mi je u prelepom sećanju to farbanje jaja sa majkom. Sada sestra i ja farbamo jaja zajedno sa dečicom. Uželela sam se da ovaj hrišćanski praznik dočekam sa svojom decom zato što dve prošle godine nisam bila sa njima. Ovo će mi biti sigurno jedan od najlepših i najznačajnijih praznika u mom životu upravo jer ću biti sa njima - iskrena je Savićeva koja kaže da decu počinje da uči običajima:

 

- Trudimo se da ih upoznajemo sa našim običajima koliko toliko. Farbaćemo zajedno jaja što će biti novo iskustvo za nas. Kada su bili mali farbali su, ali to je sve bilo u igri, a sad ćemo se malo ozbiljnije pozabaviti time.

 

Na pitanje da li se ispoveda i koliko joj je to blisko, pevačica odgovara:

- Svakom čoveku je potrebno neko ljudsko biće kome može da se poveri. Hvala Bogu, imam puno prijatelja, rođaka i naravno sestru sa kojom mogu da podelim neke svoje stvari tako da za nekim drugim nema potrebe. Ja sam jako srećna osoba jer stvarno imam puno prijatelja i puno rodbine kojima mogu da verujem i podelim sve lepo i sve ružno.

 

Da joj je publika podjednako važna kao i porodica dokazuje činjenica da će Vaskrs provesti i sa porodicom i sa publikom.

 

- Tokom dana ću biti sa porodicom, a večernje sate sa publikom. Gledala sam da nekako sa svima budem i da svi budu srećni. Morala sam taj datum da ispoštujem i publiku koja me željno iščekivala u Ohridu. Nisam imala srca da ponovo pomerim taj nastup. Ujutru ću sa decom ići u crkvu i bićemo kod mojih mame i tate do popodne, a onda spremanje pa na nastup - kaže Tanja, koja se uželela tezgi.

 

 

Pročitajte još: Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!

- Tačno je da sam se uželela publike jer su sada ukinute sve kovid mere. Doduše, nije nam manjkalo druženja ni kada je korona bila jer smo stalno bili putem društvenih mreža u kontaktu. Često sam pevala i kod kuće, snimala se i objavljivala snimke. Sva sreća na mojim nastupima je uvek puno i meni je zaista puno srce kad vidim da me publika toliko voli, kao i ja njih - kroz osmeh priča pevačica, koja razmišlja o velikom koncertu u Beogradu.

TI SI DVORSKA LUDA, A NE PRAVNICA I VODITELJKA Uroš Ćertić brutalno izvređao Jovanu zbog Marije Veljković (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading