SVE BOLJA NA KLADIONICAMA Konstrakta ide ka vrhu, evo na kom se sada mestu nalazi
Foto: Youtube/Printscreen

Na takmičenju "Pesma za Evroviziju" Srbija je izglasala Anu Đurić Konstraktu da nas predstavlja na Evroviziji u Torinu, a ona iz dana u dan, sudeći po kladionicama, ima sve veće šanse za pobedu.

Evrovizijske kladionice prate statistiku, a ona je zabeležila skok u odnosu na prethodne dane.

Ona je "skočila" na 13. mesto u ukupnom plasmanu, a za drugo polufinalno veče, kada nastupa, prognoziraju 8. mesto, odnosno prolazak u finale.

Konstrakta će boje Srbije braniti u drugom polufinalnoj večeri Evrovizije, 12. maja.

SVE BOLJA NA KLADIONICAMA Konstrakta ide ka vrhu, evo na kom se sada mestu nalazi

Printscreen

 

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Måneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni".

SVE BOLJA NA KLADIONICAMA Konstrakta ide ka vrhu, evo na kom se sada mestu nalazi

Printscreen

 

Da podstimo, Konstrakta je prinuđena je da zbog svog zdravstvenog stanja obustavi sve dalje aktivnosti i nastupe u okviru promotivne turneje, kojom svoju pesmu "In corpore sano" predstavlja evrovizijskim fanovima širom Evrope.

Kako je otkrila pratiocima na Instagramu, zbog zdravstvenih razloga bila je prinuđena da otkaže nastup u Madridu.

"Neće biti prilike da gledate nastup na predevrovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. aprila, iz zdravstvenih razloga. A za Torino umetnica mora biti zdrava", objavljeno je na jednoj od njenih Instagram stanica.

Ona je nastupila u Izraelu, pre nego što je otkazala koncetne aktivnosti.

ŽESTOKO Jovana Jeremić u jeku elitne prostitucije iznela ko je sve u aferi i zašto

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading