ŽESTOKO Jovana Jeremić u jeku elitne prostitucije iznela ko je sve u aferi i zašto
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Od kako je u policijskoj akciji uhapšeno 29 osoba, zbog prostitucije, o imenima, katalozima, poznatim prostitutkama i makroima ne prestaje da se govori, a Jovana Jeremić svakodnevno priča da će sve njih raskrinkati.

Sada je u jutarnjem programu iznela svoje mišljenje, na temu kako jedna VIP prostitutka razmišlja.

ŽESTOKO Jovana Jeremić u jeku elitne prostitucije iznela ko je sve u aferi i zašto

Printscreen

 

Neće one da rade za platu od 1.000 evra, kad to mogu da dobiju za dva sata intimnog odnosa. Alave su. Nije njih muka naterala to da rade. Pre nego što su se upalile kamere, mnoge voditeljke smo spominjali da su zapravo elitne prostitutke, ali ne možemo to kažemo, još uvek nemamo dokaze ćutimo. Moje najnovije informacije su da su skočile cene elitnih prostitutki, više ne mogu da se nađu na tržištu – rekla je Jovana:

Pročitajte još: Pevačica je nakon DESETOČASOVNOG porođaja rodila je MRTVO dete: "Mogla sam da vidim bebinu glavu između nogu"

ŽESTOKO Jovana Jeremić u jeku elitne prostitucije iznela ko je sve u aferi i zašto

Printscreen

 

Voditeljke za koje niko ne bi rekao da se bave prostitucijom vrlo su bile zvezde noći mnogih političara.Znači oni gledaju TV-u i tako ih biraju. Zamisli kad se nađu na istoj televiziji dve voditeljke, koje su sa istim, one rade zajedno sa njim sve, to se zove sendvič – istakla je Jeremićeva u svojoj emisiji.

SVI JE PAMTE PO REČENICI "NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI" Evo kako danas izgleda i šta radi devojčica iz filma "Mrtav 'ladan"

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ako

18.04.2022 13:19

ne moze dokazati, onda neka prestane razglabati o tome. Uznemirava javnost, da bi imala paznju za sebe. I nije ona nista otkrila, vec prepricava ono sto sazna u emisiji od gostiju.

Beba

18.04.2022 14:02

Ona je velik sramita za tv Pink i vise lici na prostitutku od bilo koga. Meni, kao zeni, je blam da je gledam, kako se vrcka, setka i provocira onako " jeftino" obucena. Zaista odvratno.

faraon

19.04.2022 08:08

Poenta cele priče je da se,Jovana Jeremić nudi makroima