LEČIO SAM SE PREKO, A SADA SRBIJA IMA ISTE USLOVE! Oglasio se Dejan Pantelić nakon operacije i otkrio sve o zdravstvenom stanju
Printskrin/TVPrva

Dejan Pantelić operisao slepo crevo u novom Kliničkom centru Srbije.

Naime, iako suočio se sa ozbiljnom bitkom za zdravlje Dekiju osmeh kao jedan od njegovih najvećih aduta nije nedostajao.

O poznatom voditelju se brine tim stručnih lekara. On je primljen u novoj zgradi Kliničkog centra Srbije gde je operisao slepo crevo.

LEČIO SAM SE PREKO, A SADA SRBIJA IMA ISTE USLOVE! Oglasio se Dejan Pantelić nakon operacije i otkrio sve o zdravstvenom stanju

Printskrin/TVPrva

 

Operacija nije bila laka, ali kako kaže zahvaljujući dobrom kadru koji Urgentni centar ima sve je prošlo u najboljem redu.

- Pacijent kada dodje u ovakav objekat mislim da ozdravi bar jedno pedeset posto ako ne i više procenata. Ovo izgleda svetski. Imamo sam prilike da se lečim u inostranstvu i uvek sam se pitao da li će i Srbija nekada imati ovakve uslove za pacijente - ističe Dejan i dodaje: 

- Ovo nije scenografija, ovo je bolnica i ja bih voleo da niko nikada ne dođe i da se ne leči, ali situacija je takva da se pacijeniti moraju lečiti i da uvek ima tih situacija. Naravno bez našeg stručnog kadra sve ovo bi bilo nemoguće - ističe voditelj.

OTKRIVENO KO JE KONSTRAKTIN OTAC! Bio je Miloševićeva desna ruka, obavljao važnu funkciju, a sada se sve saznalo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading