OTKRIVENO KO JE KONSTRAKTIN OTAC! Bio je Miloševićeva desna ruka, obavljao važnu funkciju, a sada se sve saznalo!
Ataimages

Otac umetnice Ane Đurić Konstrakte, koja će Srbiju predstavljati na Pesmi Evrovizije, Slobodan Ignjatović je nekadašnji ministar informisanja u Saveznoj vladi iz redova Socijalističke partije Srbije.

Naime, Slobodan Ignjatović je kratko obavljao pomenutu funkciju tokom devedesetih, u eri Slobodana Miloševića, a bio je novinar Ekspres politike (kasnije i urednik), TV Politike i direktor TV Beograd.

- Slobodan Ignjatović, nekadašnji savezni ministar informisanja (Vlada SRJ), kratko je bio na toj funkciji, i bivši urednik lista Politika ekspres, otac je pevačice Ane Đurić. Ignjatović je rodom iz sela Glibovac kod Velike Plane, a iako godinama živi u Beogradu, ceo kraj zna njega i njegovu porodicu. On je bio u SPS i mi ovde nemamo jednu ružnu reč da kažemo za njih - kaže izvor pomenutog lista iz njihovog sela.

OTKRIVENO KO JE KONSTRAKTIN OTAC! Bio je Miloševićeva desna ruka, obavljao važnu funkciju, a sada se sve saznalo!

Ataimages

 

Ove navode je potvrdila Snežana Vučetić, devojačko Ignjatović, Konstraktina rođaka iz sela Glibovac.

- Slobodan Ignjatović mi je stric, s Konstraktom sam se videla još kad smo bile deca. Oni nikad u Glibovcu i nisu živeli. Sve najbolje mogu da kažem za njih, ponosni smo na njen uspeh, ipak je naše gore list. Moj stric je bio ministar informisanja, ali ne sećam se tačno tog perioda, pa ne mogu da vam kažem ni koliko je bio na funkciji. Bio je u SPS - kaže Vučetićeva.

DEJAN PANTELIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Poznati voditelj morao hitno na operaciju, jedva govori!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading