NADALA SAM SE DA ĆE PROĆI! Zvezda Granda se povukla iz javnog života posle objavljenog po*no snimka, a evo šta je još preživela!
Foto: Printscreen/instagram

Sanja Stojanović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Iako je imala odlične nastupe i dobro peva, ipak je publika pamti najviše po eksplicitnom snimku koji je svojevremeno procurio u javnost.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Generalno ta afera, komentari i medijski naslovi oko iste prate me čitavih 15 godina. Sve mislim proći će nekada, jer ima toliko stvari koje su mi se izdešavale, ali eto, to “moje” je tako upečatljivo, a ujedno i toliko dosadno, da mi je postalo strašno. Izlizana je priča, ja to ignorišem, više se ni ne iznenadim kad pročitam takve naslove, gotovo svi su isti – ističe Sanja.

Nakon ovog skandala, povukla se iz javnosti više od decenije, a nedavno se vratila na muzičku scenu. Tada je sačekao novi medijski skandal oko njenog razvoda, a pisalo se da ju je muž izbacio na ulicu sa dvoje dece.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Na to je stavljena tačka i ne bih uopšte da promovišem svoj razvod, već sebe i svoje pesme. Sve što je završeno, čemu je definitivno kraj nema potrebe da produbljujemo - kaže Sanja i otkriva da ima novi problem – zbog korone ne može da nađe novog dečka.

- Ova korona je sve zakomplikovala, svi sedimo u kućama, niti možeš koga da upoznaš, niti da vidiš. Ne rade nam kafići, ne rade ni bioskopi, bar neko da me vodi u bioskop (smeh). Ja se nadam da će proći sve ovo, da se uljudimo. Ograničenja mi je preko glave – zaključila je Sanja

LJUBI SE SA ZGODNIM ITALIJANOM Žena srpskog fudbalera pravi haos u rijalitiju, svi bruje o ovom njenom potezu!

Komentari (0)

Loading