LJUBI SE SA ZGODNIM ITALIJANOM Žena srpskog fudbalera pravi haos u rijalitiju, svi bruje o ovom njenom potezu!
Printscreen

Manekenka i supruga fudbalera Filipa Đordevića, Jovana Švonja, nedavno je postala deo italijanskog avanturističkog rijalitija u kome se bori za opstanak. Čini se da je atraktivna brineta spremna na sve kako bi što duže tamo ostala i pobedila, pa joj ne pada teško ni ljubljenje sa cimerima.

LJUBI SE SA ZGODNIM ITALIJANOM Žena srpskog fudbalera pravi haos u rijalitiju, svi bruje o ovom njenom potezu!

Foto: Printscreen/instagram

 

Žena bivšeg fudbalera "Crvene zvezde" i srpskog reprezentativca trenutno se nalazi na "ostrvu odbačenih", plaži na kojoj je društvo pravi samo jedan učesnik i maneken - Rodžer, sa kojim se dosta zbližila. Njih dvoje imaju razne zadatke koje treba uspešno da obave, a sve kako bi osvojili nagradu i sagradili splav kojim bi se vratili kod ostalih takmičara.

Jedan od zadataka koji su imali je i "test apneje", odnosno zadržavanja daha i ljubljenja pod vodom minimum 30 sekundi. Ipak, čini se da nijedno od njih dvoje nisu u dobroj kondiciji, pa su posle svega 15 sekundi ljubljenja izronili iz vode, svesni da su izgubili igru.

Kako prenose italijanski portali, Jovana i Rodžer će do daljnjeg ostati na ostrvu odbačenih, a svi željno iščekuju njihov naredni zadatak.

Slika manekenke i njenog cimera proširila se društvenim mrežama, a mnogi se pitaju da li ovakvo ponašanje priliči udatoj ženi, kao i da li njen muž vidi kako mu se supruga ponaša.

OTAC JOJ JE PREMINUO KADA JE IMALA SAMO 18 GODINA! Emina Jahović u potresnoj ispovesti za tursku televiziju, rasplakala sve prisutne rečima: Ostala sam sama sa majkom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading