NISU SE UVEK SLAGALI! Marija Šerifović i njen polubrat danas imaju sasvim drugačiji odnos!
Foto: Printscreen/instagram

Brat Marije Šerifović po ocu imao je izvesne nesuglasice sa njom tokom ranijih godina, a danas je njihov odnos drugačiji.

Brat Marije Šerifović, odnosno polubrat, Danijel Pavlović, takođe se bavi muzikom, a javnosti je postao poznat kao učesnik jednog rijaliti programa, kao i takmičenja "Operacija trijumf" . Budući da je rođen u vanbračnoj zajednici Marijinog oca, Rajka Šerifovića, i žene koja nije poznata javnosti, dugo se spekulisalo kako ga je ona prihvatila.

Printscreen

 

Tokom odrastanja, javile su se izvesne turbulencije između njih, koje su prevazišli, te Danijel i Marija danas komuniciraju sasvim dobro.

Foto: Printscreen

 

- Mnogo smo slični i različiti u isto vreme. Zajedno odlično funkcionišemo i svako od nas je sazreo na svoj način. Došli smo do životnog  perioda kada su nam međusobni razgovori jako bitni - rekao je pevač svojevremeno.

Shodno tome stiče se utisak da su danas u i te kako korektnim odnosima, te da ništa ne može narušiti njihovu povezanost.

- Uvek smo bili u kontaktu. Normalno je da tokom odrastanja preležimo neku dečiju bolest, benignu svađicu i nesuglasice. Nikada to nije bilo toliko ozbiljno koliko se o tome pisalo. Uvek sam imao Marijinu podršku - dodao je on.

ZVONCEM SMIRIVALA GOSTE U STUDIJU! Jovana Jeremić ne prestaje da šokira javnost, evo šta je sad uradila!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading