24H PRED KONCERT PORUKA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Ne brinite! Sada sam zaista pametna i luda! (FOTO)
Promo/Miomir Milić

Po uzoru na stihove pesme kojom gotovo uvek otvara svoje koncerte, regionalna muzička zvezda Marija Šerifović poslala je jasnu poruku mnogobrojnoj publici sa kojom će se družiti narednih dana u Beogradu.

Da uzbuđenje raste kod publike to je jasno samo kada se uzme u obzir da je Marija šerifović rekordno rasprodala već tri termina planirana za 23,24, i 28. mart, dok se čeka inforamcija da je rasprodat i koncert za 29. mart. Svi se pitaju kako će koncert u novom prostoru izgledati, šta se to danima unazad u strogoj tajnosti čuva, kao i šta Marija Šerifović poručuje.

24H PRED KONCERT PORUKA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Ne brinite! Sada sam zaista pametna i luda! (FOTO)

Promo/Miomir Milić

 

- Znam samo da sam pametna i luda. Pametna da osetim tu količinu dobre energije, a luda, jer znam da će od te dobre energije doslovno sve epslodirati. Jako sam zagrejana da pevam u Beogradu i beskrajno sam srećna što ćemo se družiti nekoliko dana – poručila je muzička zvezda.

Kako saznajemo sve je spremno u „Belekspo“ centru ali javnost i dalje zanima kako će sve vizualeno izgledati s obzirom na to da se radi o do sada novom koncertnom prostoru bar kada govorimo o kapacitetu.

- Ne želim ništa da vam otkrivam…Tačno je da smo vodili računa o svemu tome. Mora da postoji i poseban produkcioni efekat koji prati kompeltnu priču, ali ljudi generalno kod mene dolaze da pevamo i dobro sviramo. Kada je reč o prostoru, po probama rekla bih da će biti još bolje za razmenu energije – dodaje Marija.

24H PRED KONCERT PORUKA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Ne brinite! Sada sam zaista pametna i luda! (FOTO)

Promo/Miomir Milić

 

Mediji su na Marijinom Instagram nalogu pogledali video sa proba gde je pevačica pitala pratioce da li znaju ko je u pozadini i ko to peva, što je odmah dalo znak da će ove godine „Druga strana ploče“ imati nove goste iznenađenja.

- Neka sve ostane iznenađenje, za sve…Lepše je tako. (smeh) - zaključila je regionalna muzička zvezda.

OVO JE NAJSTARIJA ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA! Bogatstvo je nije razmazilo, ne voli medijsko eksponiranje, a evo kako živi i čime se bavi! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading