OLJA KARLEUŠA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA! Pevačica se oglasila sa odmora i otkrila kako je spojila lepo i korisno!
Printscreen

Reporter Nemanja Vujičić uključio se direktno sa Kopaonika u program ''Premijera Vikend Specijala'' , a tamo se u poslednjih nekoliko dana odmara mnogo poznatih ličnosti, budući da je održan novi ''Mjuzik Vik festival'' gde su između ostalih nastupili i Ceca Ražnatović i Dino Merlin.

Na Kopaoniku se našla i pevačica Olja Karleuša, koja je otkrila kako izgleda njen prosečan dan na odmoru, te kako je uspela da spoji lepo i korisno.

- Trenutno su tu razni poslovi, ali estrade se nikada neću odreći. Skijanje je naša svakodnevica, ja volim i da šetam. Toliko se preko dana ovde umoriš da si uveče u 10 mrtav i to je kraj - priča Olja.

OLJA KARLEUŠA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA! Pevačica se oglasila sa odmora i otkrila kako je spojila lepo i korisno!

Printscreen

 

- Dan na Kopaoniku mi izgleda tako što se u prva dva sata bavim apartmanima, a negde oko 10 počinje moje vreme. Da li šetnjom, da li skijanjem... Spojili smo lepo i korisno i posao i uživanje - priča Karleuša, pa dodaje:

- Sin je uživao, žao mi je što ove godine nije postojala mogućnost da nastavu prati onlajn, kako bi vreme mogao da provede na planini. Peca nonstop pita kada ću sa novim pesmama, sa te strane imam veliku podršku od strane svoje porodice i to funkcioniše lepo, tako da uskoro očekujte i moje nove projekte - priča Olja Karleuša.

KAJLI DŽENER PROMENILA IME SINU! Otkrila pravi razlog zašto se nakon više od mesec dana odlučila na ovaj potez!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading