NJEN HIT "BRUSHALTER" PEVALA JE CELA SRBIJA! Olja Karleuša je nestala iz javnosti, promenila profesiju, a danas zbog operacija izgleda skroz drugačije! (FOTO)
Printscreen

Olju Karleušu u poslednje vreme nemamo prilike da viđamo u javnosti kao nekada, a razlog tome je što se pevačica povukla iz medija i okrenula drugom biznisu.

- Ima puno stvari kojima pevač može da se bavi, a da nije pevanje. Evo ja baš sa mužem gradim neke apartmane na planini - kazala je Olja nedavno.

Pevanja, međutim, ne želi da se odrekne, te ističe da je to ipak njena najveća ljubav.

Olja se tokom godina dosta promenila, te izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere.

Podsetimo, pevačica je više puta govorila o tome da su je roditelji od malih nogu učili da mora da bude vredna i da se osamostali, pa i ne čudi što je rano odlučila da počne da zarađuje. Kad je već bila na izmaku sa studijama, javila se na oglas za prodavačicu u butiku ekskluzivne robe, ne sluteći da će joj to promeniti život. Vlasnica radnje bile je čuvena Lela, folk zvezda devedesetih, kojoj nije puno trebalo da uoči Oljin talenat za muziku, pa joj je ubrzo pomogla da kroči na estradu. O tome su obe govorile svojevremeno.

SIN ME JE TUŽIO, SAZNAO JE CELU ISTINU! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića otkrila potpuno nove skandalozne detalje, neviđeni obrt!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading