ŽENE OSUDILE ČOLU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Zbog ove pesme negativni komentari se samo nižu, ovako nešto nije doživeo u karijeri!
Promo

Žene na društvenim mrežama osudile su pevača Zdravka Čolića jer je snimio numeru "Ti nikad nećeš biti kao moja mati".

One su se na Tviteru zapitale zbog čega je pevač, koji uglavnom u svojim pesmama obožava pripadnice lepše pola, otpeva ove reči:

Printscreen

 

 

- Nikad mi neće biti jasno što je Čoli trebala pjesma "Ti nikad nećeš biti kao moja mati" - napisala je jedna korisnica Tvitera i pokernula raspravu.

Javio se čak i jedan muškarac koji je napisao:

- Od one čuvene "Sve su one k*rve, osim moje majke", napravili poeziju. Otprilike to je analiza pesme a proizvod je upakovan za balkansko tržište koje obiluje maminim sinovima kojima su žene slomila srca i koji će u kafani uz ovo da lome flaše o svoje čelo. Prosto, pesma je krš.

Printscreen

 

Dok je drugio dao svoju ocenu zbog čega je Čolić snimio ovu numer:

Printscreen

 

- Čolićeva najznačajnija grupa obožavalaca su žene srednjih i starijih godina. Za svaku majku koja ima sina, ova pesma osnažuje emociju superiornosti i značaja njihove žrtve u poređenju sa mlađim generacijama.

Na Tviteru je aktuelna i analiza ove pesme.

PRAVILA HAOS, TUKLA, PLJUVALA! Rijaliti pobednica je nakon brojnih skandala nestala iz javnosti, udala se, rodila dete, a tek kad joj vidite muža! 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading