SKANDAL! Darin bivši uhvaćen u društvu poznatog beogradskog makroa, gledali katalog, isplivala šok fotka! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Iako se činilo da će veza Dare Bubamare i mlađanog Tonija opstati, budući da su objavljivali zajedničke fotografije sa putovanja, ova ljubavna veza se završila nakon nekoliko meseci.

Naime, sada je isplivala fotografija Tonija i bivšeg makroa, Mihaila Maksimovića, kako sede u restoranu, a opis fotografije je, očigledno šaljiv, ali pitanje je kakvu poruku šalje.

SKANDAL! Darin bivši uhvaćen u društvu poznatog beogradskog makroa, gledali katalog, isplivala šok fotka! (FOTO)

Printscreen

 

- Da pogledamo novi katalog! Da spojimo delatnosti - pisalo je na fotografiji.

Veza pevačice Dare Bubamare sa 20 godina mlađim Tonijem intrigirala je javnost, a spekulisalo se da je Toni bio u vezi i sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Podsetimo, prema optužnici, Maksimović se tereti da je od novembra 2015. do januara 2019. na različitim lokacijama učestvovao u dogovaranju i organizovanju intimnih odnosa devojaka koje su radile za njega i klijente. Maksimović je navodno organizovao profesionalno fotografisanje tih žena radi prezentacije klijentima, ugovarao vreme, mesto i iznos novca za pružene s*ksualne usluge, organizovao prevoz devojaka do klijenata i nazad do stanova u kojima su živele i od njih navodno uzimao 30 procenata zarade.

ĐOKOVIĆ I MILICA ZAJEDNO NA RUČKU! Otkriveni svi detalji susreta poznate pevačice i najboljeg srpskog tenisera!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading