ĐOKOVIĆ I MILICA ZAJEDNO NA RUČKU! Otkriveni svi detalji susreta poznate pevačice i najboljeg srpskog tenisera!
Alo

Otkad je pre dva meseca deportovan iz Australije, najbolji srpski teniser ima više slobodnog vremena, pa je aktivan na društvenim mrežama.

Novaka Đokovića na Instagramu prati više od deset miliona ljudi, dok on prati svega njih 1.268, među njima i Milicu. Đoković se zainteresovao za "se*si sinjoritu" pošto je javno ispričala da ga je sanjala!

Ljudi, da li verujete da sam sinoć sanjala kako sam prošla pored Novaka i tražila mu autogram?! I čovek nije hteo da mi da autogram, pobegao je od mene! Što li sam to sanjala?! - ispričala je nedavno pevačica, koju je odmah potom Đoković zapratio na Instagramu! - pričala je ona.

ĐOKOVIĆ I MILICA ZAJEDNO NA RUČKU! Otkriveni svi detalji susreta poznate pevačice i najboljeg srpskog tenisera!

Foto: Vladimir Marković

 

Kako se saznaje, Milica i Novak su su u međuvremenu upoznali, čak su bili i na ručku!

Milica je komšija sa Đokovićima u novobeogradskom naselju Vest 65. Jednom su se slučajno našli zajedno u restoranu kod pevača Saše Kovačevića i tad su se upoznali. To, međutim, nije bio njihov jedini susret. Otad, kad god bi se sreli, otišli bi na piće, a jednom su bili i na ručku - priča izvor i dodaje da je Pavlovićeva njegov veliki fan:

Ona oduvek navija za Đokovića i prati sve njegove mečeve. Mnogo se nervirala kad je deportovan iz Australije i oduševila se kad je videla da ju je zapratio pošto je javno ispričala san o njemu! - navodi izvor.

SKINULA SE SNEŽANA BORJAN! Provokativnim fotkama napravila haos nakon optužbi da je vadila rebra, svi gledaju u jedan detalj na njoj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading