JASNA ŠEKARIĆ NE PUŠTA ĆERKU SAMU NI DO PEKARE! Nakon skandala koji je kao bomba odjeknuo, ne odvaja se od ćerke!
Printscreen

Svetska prvakinja u streljaštvu nedavno se našla u centru skandala, kada ju je Sajed Abubakar optužio da mu je kidnapovala dete.

Tada je i počela agonija slavne sportistkinje, koja se po savetu svog advokata potpuno povukla iz javnosti.

Šekarićeve su se nedeljama krile u svom stanu na Novom Beogradu, a kako prenosi pomenuti portal sada su prvi put viđene zajedno.

JASNA ŠEKARIĆ NE PUŠTA ĆERKU SAMU NI DO PEKARE! Nakon skandala koji je kao bomba odjeknuo, ne odvaja se od ćerke!

Printscreen

 

Jasna i Lea su popile kafu u restoranu u blizini njihove zgrade. Tamo su se zadržale oko pola sata, a onda su otišle da kupe doručak. Video sam da su htele da uđu u prodavnicu organske hrane, ali ona nije radila. Otišle su onda u pekaru i posle nekoliko minuta izašle sa punom kesom - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

Podsetimo, Jasnina naslednica Lea pre četiri meseca dobila je bebu sa Egipćaninom i bez njegovog znanja dovela ju je u Srbiju.

BIVŠI MUŽ NEDE ARNERIĆ U SUZAMA IZJAVIO: BILA JE POSEBNA! Dejan Karaklajić na promociji glumicine monografije raznežio prisutne

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Yole

11.03.2022 09:29

Jasnina cerka je kriva za sve! Rta je htela sa njim godinu i po dana,a sad bezi. Mala je naucila da menja pa sad to skupo placa.

manojle

11.03.2022 10:28

Pored ovolikih momaka iz Srbije nasla za ovog cirkuzanta da ode, nazalost sama si kriva.

Sara

11.03.2022 11:25

Jeste cerka odabrala cirkuzanta ali oni su zaista ptevaranti . I to rade skoro pa profesionalno za novac i vizu ... svako u Srbiji zna za njih i njihove prevare sa zenama . Nista im ne treba verovati i pre puta u Hurgadu upozlriti zene na muskarce koji to u hotelima i napolju rade za pare . To je istina i to znaju svi. Mora se i izgivoriti jer ova mlada zena ne mora ovoliko da trpi . On jednkstavno laze mogu da se kladim jer su im recenice uvek iste . Bnice , pare , zakletve , drustvene mreze i ooet pare . Zene ne verujte im ama bas nista.