"BORIM SE DA SE ČUJE ŽENSKI GLAS" Suzana Perić održala reviju na Dan žena, pa otkrila odakle crpi inspiraciju!
Foto: Ataimages

Kreatorka Suzana Perić održala je modnu reviju na Dan žena i istakla da joj je drago što dame u našoj državi dobijaju sve veći primat u našem društvu.

- Žene u našem društvu imaju veliki uticaj, ja već 22 godine radim isključivo samo za žene i svu svoju inspiraciju i podršku sam ukazala lepšem polu - rekla je Suzana na samom početku, i dodala:

Foto: Ataimages

 

- Nisam feministkinja koja će reći da su žene glavne, jer tu mora da postoji balans, a žene svakako da dobijaju veliki primat. Položaj žena u Srbiji je sve bolji, a mnoge od nas su danas na visokim pozicijama - istakla je kreatorka, i otkrila kome je prvo čestitala Dan žena.

E stock

 

- Osmi mart sam prvo čestitala svojoj majci, potom sestri, ćerki i svim damama koje su došle da pogledaju moju novu kolekciju. Mislim da svojim radom svaki dan čestitam Osmi mart i pokazujem solidarnost. Uvek se borim da se glas žena čuje - rekla je ona, i otkrila da je revija humanitarnog karaktera i da će sredstva od prodatih haljina dodeliti deci ometenoj u razvoju, ali i ugroženim porodicama.

Reviju Suzane Perić nisu propustile mnoge poznate dama među kojima su bile Tijana Bogićević, Marija Egelja i druge... 

NA OVOME SE RADILO GODINAMA! Konačno stiže dokumentarac o Gruu! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading