HRVATSKI PEVAČ UDARIO ZABRANU ISAKU ŠABANOVIĆU! Zvezda Granda u centru skandala, a ovo je glavni razlog!
Foto: ATA Images

Pevač Isak Šabanović proslavio se u takmičenju "Zvezde Granda" i preko noći osvojio ceo region originalnošću, a sad je otkrio da ima sve više problema u odabiru pesme zbog autorskih prava, pa se prvo obrušio na hrvatskog pevača Džibonija.

Naime, Isak tvrdi da je dobio zabranu da peva pesme Zlatana Stipišića poznatijeg kao Džiboni, te da mu je tokom takmičenja bila, kako kaže, maknuta njegova pesma i nije se emitovala u njegovoj izvedbi, pa je morao da nađe zamenu.

HRVATSKI PEVAČ UDARIO ZABRANU ISAKU ŠABANOVIĆU! Zvezda Granda u centru skandala, a ovo je glavni razlog!

Alo

 

- Ah, autorska prava! I mene su makli na Džibonijevu "Dajem ti verse i note", znam da to nismo mogli da izvodimo na takmičenju. Brane ljudi njihovo pravo i šta tu da radimo. Meni su zbog tih autorskih prava makli i onaj koncert iz Podgorice, jer sam otpevao dve tuđe pesme, iako sam ja dao da oni uzimaju pare, a ne ja. Ideja mi je bila da taj snimak bude postavljen na Jutjubu. Lepo sam izveo te pesme, ali eto, njihovo je pravo - rekao je za medije Isak, za kojeg se smatra da je vratio rokenrol na mala vrata popularnog muzičkog takmičenja.

POBEGLA IZ SRBIJE, PA SE SKINULA! Milica Pavlović grmi u kupaćem kostimu na ovoj egzotičnoj lokaciji!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading