BIO SAM ŽRTVA NASILJA! Poznati Tiktoker o teškim momentima u životu i tome kako ih je prevazišao!
Foto: Youtube/Printscreen

Popularni tiktoker Nikola Nikolić, poznatiji kao Džoni Pony u jednom od intervjua govorio je o izazovima koje sa sobom nosi slava na društvenim mrežama.

Prednost Tiktoka je pre svega mogućnost da postanete popularni preko noći. Tiktok ima jedinstven algoritam, odnosno način na koji funkcioniše aplikacija, gde svi imaju jednak prostor, nezavisno od toga da li neko imao 1000 ili milion pratilaca. Mislim da je definitivno najbolja aplikacija gde možete pokazati sebe, svoje talente u najviše tri minuta video sadržaja, odnosno jednog tiktoka - rekao je Nikola, a onda otkrio mane Tiktoka:


- Najveće mane Tiktoka kao i za bilo koju društvenu mrežu jeste internet nasilje, koga je bilo,  nažalost, i biće, dok se ne promene neke stvari. Savetujem roditeljima da ukoliko otvaraju Tiktok profile deci, isključe komentare na svaki od tiktokova, jer opet kažem, algoritam je takav da će video izaći kako normalnim, tako i psihički bolesnim osobama, samim tim deca su u opasnosti da im neko naruši mentalno zdravlje - rekao je popularni tiktoker, pa dodao:

Bio sam žrtva internet nasilja na Tiktoku kada sam tek počeo sa snimanjem, ali nisam dozvolio da me to poremeti, jer je ipak moj san i put bio veći od cele trenutne situacije. Mislim da osobe koje svesno ulaze u ovaj ceo svet, jednom moraju da prođu kroz neku tešku situaciju, jer će ih svakako ojačati. Naravno, ako nemate dovoljno samopouzadanja nikako ne preporučujem da uzmete da snimate za društvene mreže. Najpre za početak, uzimite pročitajte neku knjigu, trenirajte, jer će vam rad na sebi pomoći, za šta god odlučili u daljem životu - rekao je Džoni Pony, pa priznao koliko vremena prodovi na Tiktoku.

19 GODINA IDEM KOD PSIHOTERAPEUTA! Marija Šerifović o mentalnom zdravlju i tome kako je drugi doživljavaju

BONUS VIDEO:

Write to Katarina Gvozdenovic

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading