UČESNICE RIJALITIJA VRŠILE BIZARAN OBRED! Crne sveće i opelo za izgubljenu ljubav, a onda su zapalili ovo!
Printscreen

U Baru ne prestaje da bude zanimljivo. Najnovija ljubavna intriga u Baru tiče se Kristine Stanković i Davora Darmanovića koji već neko vreme imaju izvesnih problema, iako nije jasno o čemu se tu zaista radi.

Kristina je dosta tužna ovih dana, a sve to se odrazilo i na njenu psihu. Ona je tako u Baru počela da cepa srce na kom je pisalo Kristina i Davor i otišla na terasu Bara da "sahrani njihovu ljubav". Iz šale napravila je "opelo" za Davorovu i njenu ljubav.

UČESNICE RIJALITIJA VRŠILE BIZARAN OBRED! Crne sveće i opelo za izgubljenu ljubav, a onda su zapalili ovo!

Printscreen

 

 

- Ostaci nas ostali su u ovoj metalnoj posudi. Bog da mu dušu prosti, srcu jedne prelepe mlade dame, koja pretrpe teror i razne moguće provokacije, koja je dala celu sebe zarad ove ljubavi - rekla je Kristina.

Da stvar bude još gora u toj bizarnoj ideji pridružile su joj se Maja Kovačević i Sanja Jakšić koje su be po muke prihvatile igricu.

Njih tri su "držale opelo" nad njihovom izgubljenom ljubavlju. Njih tri su se izgleda odlično zabavile, a potom su se smejale i izgleda da je Kristina bila rasterećenija, posle ove pomalo čudne šale.

ZA NJU SAM ČUO TEK KADA JE IZAŠAO FILM ZA ODRASLE! Željko Šašić zestoko opleo po pevačici, isprozivao je bez dlake na jeziku!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading