OTAC JOJ NIJE DAO DA PEVA! Pevačica doživela šok: Imala sam 14 godina, a onda sam donela honorar na uvid!
Alo

Pevačica Milena Plavšić rodnu Banja Luku pre četrdeset godina zamenila je prestonicom Srbije u kojoj je izgradila ime i pevačku karijeru ali i osnovala porodicu.

Sam početak kao i kod većene pevačica njene generacije, nije bio jednostavan.

- Bilo je takvo vreme da moj tata nije blagonaklono gledao na te moje početke. Sreća pa je majka bila popustljivija, kao i svaka majka. Ali ja sam jednostavno bila uporna, otac je tražio prvo da završim školu, a tek onda mogu da pevam ili igram kao hobi. Nije verovao da to jednoga dana može biti moja profesija - rekla je pevačica.

Kako je pevanje bila neizvesna profesija, a njen otac nije verovao da će njegova mezimica od toga moći lepo da živi, ona se odlučila da mu to i dokaže jednim simpatičnim potezom.

- Da bi video da od pevanja ima koristi, ja sam mu donela na uvid svoj prvi honorar sa samo 14 godina. Njemu je bilo drago ali je i dalje strahovao i samo je ponavljao da moram da završim školu, tako da sam završila Višu ugostiteljsku školu pored pevanja - otkrila je Milena.

ZA NJU SAM ČUO TEK KADA JE IZAŠAO FILM ZA ODRASLE! Željko Šašić zestoko opleo po pevačici, isprozivao je bez dlake na jeziku!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading