LEA I JASNA SU MI UZELE SVE PARE I OSTAVILE ME NA ULICI Egipćanin se uplašio advokata, pa promenio ploču!
Instagram

Danima je jedna od glavnih vesti u domaćim medijima vest da je Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić, pobegla iz Egipta od svog muža Sajeda Abubakra, poznatijeg kao Mado King i sa sobom povela ćerku Sofi.

LEA I JASNA SU MI UZELE SVE PARE I OSTAVILE ME NA ULICI Egipćanin se uplašio advokata, pa promenio ploču!

Printscreen

 

Nakon što smo ekskluzivno objavili više prepiski između Egipćanina i njegove bivše partnerke, ali i Jasne i Lee, konačno se u medijima oglasila i sama Lea, koja je do detalja ispričala kako je izgledao njen život prethodnih meseci i zašto je ostavila oca deteta Egipćanina Sajeda Abubakra.

Lea je u izjavi medijima iznela šokantnu tvrdnju da je njen partner tražio novac i to 75.000 evra, da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava vezanih za malenu Sofi.

Ipak, iako je u početku Sajed tvrdio da on i Lea dosad nisu imali nikakve probleme u braku i da je sve činio kako bi nju i ćerku učinio srećnim, on je istakao i da je trenutno bez novca i da želi da stupi u kontakt s našim predsednikom Aleksandrom Vučićem kako bi ćerku vratio u Egipat.

LEA I JASNA SU MI UZELE SVE PARE I OSTAVILE ME NA ULICI Egipćanin se uplašio advokata, pa promenio ploču!

Foto: Alo/ilustracija

 

- Sada ne mogu da dođem u Srbiju kako bih se borio za svoju ćerku. Jasna i Lea su potrošile sav moj novac. Meni je potrebna pomoć predsednika Srbije ili Vlade vaše zemlje. Mislim da je Lea mene iskoristila kako bi dobila dete, koje je sad ukrala od mene. Njena majka je sve iskoristila i hitno mi treba pomoć srpske policije - rekao je Egipćanin i dodao:

- Očajan sam, niko mi ne pomaže i ne vidim da je iko na mojoj strani. Borim se sam. Trenutno sam na ulici, jer su me Lea i Jasna ostavile bez novca u džepu, potrošile su sve moje pare. Ali boriću se da ponovo zagrlim svoju ćerku - rekao je on.

Ipak, nakon što su Jasna i njena ćerka Lea izjavile da su angažovale advokate jer je u pitanju ozbiljna stvar, Mado je promenio ploču, pa nas je obavestio da više neće da se oglašava u medijima, jer vidi da mu niko ne pomaže. On nam je u poruci naglasio da je razočaran i da ga više ne kontaktiramo povodom ovog slučaja.

- Razočaran sam, niko mi ne pomaže. Svi tekstovi u srpskim medijima su u Jasninu i Leinu korist. Ja više nemam šta da kažem, nemojte me više zvati - rekao nam je Egipćanin.

Kako saznajemo, glavni razlog za ovu odluku je potez Šekarićki da potraže pravnu pomoć, koju on trenutno ne može da obezbedi.

URAGANKA ZASPALA ISPRED WC! Sanja Vučić krenula na putovanje, a tamo je sačekala prava drama!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Sfinga u dolini panjeva

22.02.2022 20:34

DJ Faraon je izgleda naišao na veće prevarante od njega samog.

Goca

22.02.2022 21:07

Nasao si crkvu u kojoj ces da se molis

Mira

22.02.2022 22:09

Kad si imao pare kako si sad na ulici?Zaradi ponovo!Naravno da si ziveo na tastin racun pa sad trazis jos preko novina!

Maja

22.02.2022 23:43

Egipcani su poznati kao koristoljubivi i prevaranti zena ! Pa to svi znaju . Oni od toga zive . Nije to nista novo niti nepoznato . Ja mu ne verujem ama bas nista . Kakve crne pare kakva cerka ...sve je to igra . Znam zene koje su sw provele gore od ove Sekaricke. .. bezite od njih koliko vas noge nose .