POTPUNO NEOČEKIVANO PONAŠANJE PEVAČA! Bajaga prekinuo intervju, ovo je glavni razlog!
Alo

U prestonici je održan humanitarni koncert posvećen deci oboleloj od raka. Mnogobrojne poznate ličnosti učestvovale su u ovom projektu u želji da pomognu deci. Među njima se našao i Momčilo Bajagić Bajaga

Naime, Bajaga je razgovarao o trenutnim dešavanjima u njegovom životu sa pomenutim listom. Pevač je nedavno postao deda po prvi put, a podelio je kako se snalazi u toj najvažnijoj ulozi. Podelio je po čemu će pamtiti prijatelja, Akija Rahimovskog, koji je nedavno preminuo.

POTPUNO NEOČEKIVANO PONAŠANJE PEVAČA! Bajaga prekinuo intervju, ovo je glavni razlog!

Alo

 

Kada je počeo da priča o Akiju, došlo je do jedne neprijatne situacije. Kamermanu je pao blic sa kamere, a to je iznerviralo pevača. Čuo je oštar zvuk kada je blic pao na zemlju i odmah je reagovao:

- Da li da ja njega zveknem nečim? - upitao je Bajaga i na momenat prekinuo intervju

Ubrzo su se strasti smirile, pa je nastavio da priča o poznanstvu sa pevačem grupe "Parni valjak"

- Akija sam poznavao dugo. Sećam ga se još od onog perioda skopskog benda i kad je došao u grupu "220" koja je neki začetak tog "Parnog valjka". Bio je dobar momak i iskreno je voleo to što radi. Kad smo bili klinci bio je pravi roker i dobar drug. Bio je na svirki na kojima smo svirali zajedno. Pre tri-četiri godine nas je pozvao u Sloveniju da vidimo sina i nešto smo se zezali da li će biti pevač. Onda se desilo to i svi smo bili pogođeni. Znali smo da je bio bolestan, ali se uvek izvlačio. U martu se pravi veliki koncert u Zagrebu na kom će pevati Akijevi prijatelji i ja ću ići da pevam - rekao je Bajaga za portal Srbija Danas.

BIO U DEPRESIJI SVI SU MISLILI DA SE ŠALI! Gastoz pokušao da se ubije, progovorio o jezivim detaljima iz života

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading