KONAČNO OTKRIVENE TAJNE ODNOSA AKIJA RAHIMOVSKOG SA SINOM! Pevač nije živeo sa njim, a ovaj detalj o njegovom životu niste znali!
Foto: Youtube/Printscreen

Kristijan Kiki Rahimovski (40), muzičar koji je u Hrvatskoj poznat ne samo po tome što je sin Akija Rahimovskog, frontmena "Parnog valjka", svojim talentom i marljivošću uspeo je davno da se etablira u tamošnjim muzičkim krugovima i izađe iz očeve senke.

Zagrepčanin čiji se muzički izraz tokom godina menjao ka tvrđem zvuku nije imao jednostavan život, ali s mnogo ljubavi i razumevanja priča o odnosu koji ga je trajno obeležio, odnosu s ocem Akijem, koji je preminuo pre nepunih mesec dana.

- Tata i ja nikada nismo bili u sukobu, imali smo prepirke oko mnogih drugih stvari. S obzirom na njegov način života, bilo je teško izgraditi nekakav normalan porodični odnos. Zamerao sam tati što se više davao drugima nego porodici, jer je tu bio najpotrebniji. Kako je vreme odmicalo, prihvatio sam ga takvog kakav je i počeo graditi odnos u kom smo mogli da funkcionišemo, a to je kroz muziku. Bio je izrazito dobar čovek, mnogo sam ga voleo, ali za sebe i svoje najbliže – tu je bio malo "tanji". Davao se koliko je mogao i znao. Prihvatio sam to i voleo sam ga bez obzira na sve. On je bio izrazito ponosan na mene - rekao je Akijev sin.

Podsetimo, kada je Kiki imao tri godine, Aki je napustio njega i njegovu majku. Tokom prethodnih godina često je u javnosti spominjao sukobe koji su se među njima dvojicom tokom godina dešavali, ali je nama ispričao da su tokom nekoliko prethodnih godina uspeli da prevaziđu nesuglasice i da su čak jedno vreme i zajedno živeli. 

GOCA BOŽINOVSKA SE UPLAŠILA ZA PRIJATELJA! Pevačica se čula sa Danijelom, a onda priznala zbog čega ne može da ga obiđe u bolnici

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading